Kantoor - Huur

Gordiaandreef 91 8233AC Lelystad

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 100,- per m² / jaar

Gordiaandreef 91 8233AC Lelystad
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Gordiaandreef 91 in Lelystad

Kantoor - Huur
50 m2 - 5703 m2

Meerzicht is gelegen in de buurt van medische centrum in het zuiden van het centrum van Lelystad aan de Gordiaandreef 91. Het MC Zuiderzee Ziekenhuis Lelystad is op loopafstand. Het pand is gedeeltelijk in gebruik van GGz Centraal, echter zijn er door de krimp in de zorg verschillende soorten ruimtes beschikbaar gekomen.

Indeling
Het gehele gebouw heeft een oppervlakte van 5.703 m2 en bestaat uit een polikliniek en 6 vleugels waar groepsgewijs gewoond kan worden.
- Op de begane grond bevinden zich in de nabijheid van de entree een aantal gangen met kantoren. Voorbij de kantoren zijn rondom een binnenplein 4 gangen gesitueerd met elk daaraan 10 woon-/slaapkamers met elk een eigen wastafel, gemeenschappelijke woonruimtes met keuken, multifunctionele ruimtes en verder zijn meerdere sanitaire ruimtes en opslagruimtes aanwezig op de begane grond.
- Op de eerste etage bevinden zich opnieuw verschillende kantoorruimtes en 2 gangen met 10 woon-/slaapkamers met elk een eigen wastafel, gemeenschappelijke woonruimtes met keuken en multifunctionele ruimtes. Verder zijn meerdere douche- en toiletruimtes, wasruimte en opslagruimte aanwezig op de eerste verdieping.
- Op de tweede etage zijn nog een aantal kantoor- en vergaderruimtes te vinden.
- De tuin loopt rondom het hele gebouw door en is voorzien van verschillende terrassen, beplanting, gras en bergingen.

Er zijn mogelijkheden om verschillende soorten ruimtes te huren in het gebouw, waaronder kantoor-/vergaderruimte en een kliniekgedeelte met woon-/slaapruimtes. Verhuur is onder voorbehoud van gunning verhuurder en College Sanering Zorginstellingen.

Parkeren
Er zijn ongeveer 60 parkeerplaatsen aanwezig rondom het gebouw. Ook in de nabije omgeving is voldoende extra (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Bouwkundig en installaties
Het gebouw is onder architectuur gebouwd en traditioneel opgetrokken uit baksteen buitengevels. Het gebouw is voorzien van houten kozijnen (draai/kantelramen) met isolatieglas, ventilatieroosters en zonwering. Het gebouw is zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde goed onderhouden.
In het object zijn radiatoren met thermostaatknoppen(stadverwarming), brandmeldinstallatie, ventilatie- en luchtbehandelingsysteem, keukens voor de groepen/woonkamers en meerdere centrale sanitaire voorzieningen. Enkele ruimten zijn voorzien van multisplit aircounits.

Bouw
Bestemming: Maatschappelijk
Soort bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar: 2000-2003

Bestemming
Het pand heeft een maatschappelijke bestemming. De entree van het gebouw wordt met verhuurder gedeeld, dus de activiteiten van huurder mogen het huidige gebruik van het pand niet belemmeren.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Lelystad
Sectie: O
Nummer: 4825

Energielabel:niet beschikbaar

Huurcondities
Huurprijs: vanaf €100,- per m² VVO, afhankelijk van af te nemen oppervlakte. Verhuur vanaf 50 m² mogelijk.
Aanvaarding:In overleg
Huurtermijn:In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Opzegtermijn:3 maanden
Zekerheidstelling:Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW:Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs , exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal behoud de eigenaar

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 100,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
5.703 m2
In units vanaf:
50 m2
Bouwjaar:
2000

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadshart (35), De Hoven - Ziekenhuis (16), Noordersluis (11), Vest-Schans-Stelling (11), Larserpoort (9), Flevopoort (7), Lelycentre (7), Vliegveld (6), Grientenij (5), Waterwijk (5)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Noordersluis (v / H +noordersluis Zo + Westerdreef) (11), Larserpoort 123 (9), Flevopoort (7), Luchthaven (6), Ketelmeerstraat (vh Larserdreef) (5), Middendreef (5), Oostervaart (3), Gildenhof (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gordiaandreef 91 in Lelystad.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Lelystad? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt De Hoven - Ziekenhuis te Lelystad. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 5703 m2 en ligt op Gordiaandreef 91 in Lelystad.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen