Bedrijfsruimte - Huur

Ulenpasstraat 41 2531PL 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 80,- per m² / jaar

Ulenpasstraat 41 2531PL 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Ulenpasstraat 41 in 's-Gravenhage

Bedrijfsruimte - Huur
448 m2

Ulenpasstraat 41

Algemene omschrijving
Bent u op zoek naar een grote bedrijfsruimte in een rustige en groene omgeving?

Omgeving/wijkinformatie
Dit pand staat tegenover Woonzorgcentrum Moerwijk, direct langs de groene strook op de grens van Den Haag en Rijswijk. De omgeving is zeer groen: in de directe omgeving liggen park Overvoorde, het Kruisvaarderspark en Park Huis te Lande.
 
Moerwijk is een multiculturele woonwijk in het Haagse stadsdeel Escamp en ligt ten zuidoosten van het centrum. Deze groene wijk heeft veel waterpartijen en brede singels. Moerwijk is volop in ontwikkeling – er wordt gebouwd aan een prettige, groene en veelzijdige wijk. Er wonen circa 20.000 mensen. Escamp is qua oppervlakte en aantal inwoners het grootste stadsdeel van Den Haag.

Bereikbaarheid
Met de auto heeft u een goede aansluiting op de A4 richting Amsterdam en de A13 richting Delft en Rotterdam. Parkeren in de nabije omgeving is gratis. Bus 130 stopt op loopafstand. Station Moerwijk verbindt u met Den Haag Centraal en traject Rotterdam, Breda/Roosendaal.

Kenmerken en voorzieningen
Wij leveren de bedrijfsruimte casco op. Aanwezig: keuken, toiletten, verwarming, alarm. Onderhoud, reparatie en vervanging zijn voor rekening van de huurder.

Branchering
In het naastgelegen woonzorgcentrum zijn diverse zorgverleners gevestigd, waaronder huisartsen. Winkelcentrum Heeswijkplein ligt op ongeveer 350 meter afstand.

Servicekosten

Onstopping riool bedraagt € 7,44 per jaar

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 80,- per m² / jaar
oppervlakte:
448 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied wateringen (76), Kerketuinen en Zichtenburg (33), De Rivieren (32), Buitengebied Naaldwijk (53), Oostambacht / Heronpark (44), Vlietbuurt (26), Plaspoelpolder (33), Vliegeniersbuurt (24), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (38), Binckhorst (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Woerd (47), Kerketuinen (27), Plaspoelpolder (36), Zwethove (44), Westvlietweg Iii (24), Forepark (22), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (24), Binckhorst (21), Wateringse Veld (31), Westland Bedrijven Center (31)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ulenpasstraat 41 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Moerwijk-Oost te 's-Gravenhage. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 448 m2 en ligt op Ulenpasstraat 41 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen