Kantoor - Huur

Europalaan 28 5232BC 's-Hertogenbosch

Informatie aanvragen

€ 125,- per m² / jaar

Europalaan 28 5232BC 's-Hertogenbosch
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Europalaan 28 in 's-Hertogenbosch

Kantoor - Huur
25 m2 - 3012 m2

Locatie
Het object is zeer goed zichtbaar vanaf de A2 gelegen, de belangrijkste verkeersader van Nederland. Ter plaatse passeren zo’n 110.000 voertuigen per dag het pand. De op- en afrit vanaf de A2 ligt in de directe nabijheid van het pand, zodat de bereikbaarheid zonder meer als goed is aan te merken. Bij het object is een royale reclamezuil gesitueerd, waarop huurders hun naam duidelijk naar de A2 toe kunnen profileren.

De locatie maakt onderdeel uit van bedrijventerrein De Herven, die bekendheid geniet vanwege de vestigingen van onder meer Ricoh, Colliers, ABAB, Ernst & Young, SAP, Panasonic en natuurlijk de nieuwe meubelboulevard.

Object
Het kantorencomplex is in twee gebouwdelen onder te verdelen. In zowel het bouwdeel aan de zijde van de Europalaan, als in het gebouw aan de A2-zijde zijn kantoorruimten voor verhuur beschikbaar.

Kenmerkend voor dit complex zijn de HNK-beleving met hoog opleveringsniveau, goede parkeerfaciliteiten, prominente ligging aan de A2 en de mogelijkheid tot het voeren van een naamaanduiding op zicht.

Opleveringsniveau
- Twee separate ontvangsthallen voorzien van tochtsluis;
- luxe toiletgroepen;
- dubbele liftpartij;
- zonwerende beglazing;
- buitenzonwering;
- systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- mechanische ventilatie;
- topkoeling/fancoil-units;
- kabelgoten ten behoeve van data, telecom en elektra.

Parkeren
Onder het gebouw is een parkeerkelder gesitueerd die plaats biedt aan 61 auto’s. Naast de parkeergarage zijn er op eigen terrein 123 parkeerplaatsen aanwezig. Deze parkeerplaatsen zullen verdeeld worden over de gebruikers van het totale object. Voor de uitbreiding zijn dit circa 110 parkeerplaatsen, ofwel een parkeernorm van 1 op 38. Deze normering is zonder meer voldoende.

Zijde A2 Metrage Status
Begane grond Verhuurd
Eerste verdieping 250 m² Te huur
Tweede verdieping 835 m² Te huur
Derde verdieping 836 m² Te huur
Totaal beschikbaar 1.921 m²

Zijde Europalaan Metrage Status
Begane grond 150 m² Te huur
Eerste verdieping 694 m² Te huur
Tweede verdieping 157 m² Te huur
Derde verdieping 90 m² Te huur
Totaal beschikbaar 1.091 m²

Het Nieuwe Werken
Het resultaat van de HNK aanpak is een ideale combinatie van prachtig representatief design én praktische voorzieningen. Kenmerkend is het ‘sociale hart’, een centrale ruimte die dient als ontmoetingsplek voorzien van werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en de HNK Espresso Bar. Op zomerse dagen is het lekker ontspannen, lunchen en werken in de geheel door het gebouw omsloten binnentuin. Kortom, alles wat je nodig hebt voor zaken doen met resultaat.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 125,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
3.012 m2
In units vanaf:
25 m2
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Zand (35), Binnenstad-Centrum (30), Bedrijventerrein De Herven (21), Paleiskwartier (14), Bedrijvenpark De Brand (13), Centrum (19), De Rietvelden-West (10), Verspreide huizen in het bouwgebied (14), Pettelaarpark (6), Bedrijventerrein-Noord (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Bp De Herven (20), De Rietvelden (14), De Brand (12), Industrieterrein Hedel (12), High Tech Park (8), Industrieweg (9), De Vliert (6), Maaspoort (4), De Vutter (3), De Kampen Ii (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Europalaan 28 in 's-Hertogenbosch.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Hertogenbosch? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Bp De Herven te 's-Hertogenbosch. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 3012 m2 en ligt op Europalaan 28 in 's-Hertogenbosch.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen