Kantoor - Huur

Computerweg 12 3542DR Utrecht

Informatie aanvragen

€ 350,- per maand

Computerweg 12 3542DR Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Computerweg 12 in Utrecht

Kantoor - Huur
50 m2 - 2280 m2

Aan de rand van Utrecht ligt het ruim opgezette en representatieve Kantorenpark “Computerweg”. Het kantorenpark kenmerkt zich door de goede prijs- kwaliteit verhouding, de scherpe servicekosten, een zeer goede gratis parkeergelegenheid afgewisseld met veel groen, de entree van het kantorenpark met waterpartij voorzien van fontein en steiger. Een plek waar heerlijk genoten kan worden van bijvoorbeeld de lunch. Het kantorenpark is gelegen op bedrijventerrein Lage Weide dat door een goede bereikbaarheid en een centrale ligging reeds gerenommeerde bedrijven heeft aangetrokken zoals Vitens, Ziggo, Ernst & Young, Vodafone, Sony Ericson, Varta en Smits.

Het Business Center bevindt zich in een zelfstandig representatief kantoorgebouw van twee bouwlagen.

Bereikbaarheid
Door de centrale ligging in Nederland is kantorenpark “de Computerweg “ uitstekend bereikbaar per eigen vervoer alsmede per openbaar vervoer.

Eigen vervoer
Kantorenpark “Computerweg” is direct gelegen aan de N230 (Ring Utrecht Noord), welke een directe aansluiting vormt op de A2 (Utrecht - Den Bosch) en de A27 (Breda – Amersfoort). De objecten aan de Computerweg beschikt over uitstekende parkeergelegenheid op eigen terrein (norm 1:50). Tevens is er in de directe omgeving van de objecten goede parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer
Vanaf de treinstations Utrecht CS en NS-station Maarssen onderhoudt buslijn 38 elk kwartier een verbinding met de bushalte gelegen aan de Computerweg. Vanaf Utrecht CS doet lijn 38 er ca. 23 minuten over en vanaf NS-Station Maarssen ca. 8 minuten.

Oppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 2.280 m² beschikbaar gelegen op de begane grond en de 1e verdieping van een zelfstandig kantoorgebouw, deelverhuur is mogelijk op het park in delen vanaf 25 m².

Huurprijs
Vanaf € 350,- per maand inclusief servicekosten. De huurprijs zal alleen vermeerderd worden met de kosten van gebruiksgoederen (zoals oa. koffie) en schoonmaak eigen ruimte.

Plattegronden van de beschikbare ruimten alsmede de prijslijst treft u aan in onze projectinformatie.

BTW
Voor niet BTW plichtige huurders kunnen er panden vrij van BTW verhuurd worden.

Voorzieningen
De ruimte zal worden opgeleverd in huidige staat onder andere voorzien van:
- Centrale ruime entree;
- Toiletunits in huidige staat;
- Te openen ramen;
- Centrale verwarming voorzien van thermostatische ventielen;
- Kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon, voorzien van elektra, bekabeling en WCD's;
- Systeemplafonds v.v. ingebouwde LED-verlichtingsarmaturen;
- Vloerbedekking;
- Huidige indeling;
- Glasvezel internetverbinding ligt reeds in het pand.

Parkeren
Ruim opgezette parkeerplaatsen in de directe omgeving van het gebouw alsmede op eigen terrein.

Aanvaarding
In overleg, kan snel

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 350,- per maand
Totale oppervlakte:
2.280 m2
In units vanaf:
50 m2
Bouwjaar:
1981-1990
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (81), Bedrijventerrein Lageweide (74), Bedrijvengebied Papendorp (64), Domplein (46), Bedrijvengebied Oudenrijn (30), Rijnsweerd (31), Bedrijvengebied Kanaleneiland (28), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (26), Oudwijk (21), Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (74), Papendorp / Nieuwerijn (41), Oudenrijn (29), Nieuw Overvecht (19), Laagraven-Liesbosch (15), Larenstein (12), Breukelerwaard (8), De Wetering (8), Kanaleneiland Merwede (8), De Putkop (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Computerweg 12 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2280 m2 en ligt op Computerweg 12 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen