Kantoor - Huur - @ The Bridge

Rivium Quadrant 2 2909LC Capelle aan den ijssel

Informatie aanvragen

€ 110,- per m² / jaar

Rivium Quadrant 2 2909LC Capelle aan den ijssel
 

Kantoor te huur aangeboden
in @ The Bridge op Rivium Quadrant 2 in Capelle aan den ijssel

Kantoor - Huur
585 m2 - 6718 m2

Algemeen:
Dit representatieve kantoorgebouw staat bekend als “@the Bridge”. De naam is ontleend aan de locatie, aan de voet van de Van Brienenoordburg, met uitzicht op de Erasmusbrug en de op Business Park ‘Rivium’. Het kantoor is gelegen op een zichtlocatie aan de snelweg A16 (Rotterdam-Den Haag-Breda) met dagelijks meer dan 400.000 passanten. Deze zichtlocatie heeft derhalve een prominente ligging aan de entree van Rotterdam.

Op het park zijn ruim 250 bedrijven gehuisvest van uiteenlopende aard. Voorbeelden hiervan zijn o.a. Eastman, BP, Oranjewoud, Center Parks en Mazars. In en om het 'Rivium' treft u ideale voorzieningen, waaronder het karakteristieke restaurant Het Zalmhuis, het representatieve Novotel, een fitnesscenter en meerdere broodjeszaken. Aan de overzijde van de A16 ligt het Novotel waar uw medewerkers en relaties prima kunnen overnachten en de luchthaven van Rotterdam is slechts 15 km verder. Het centrum van Rotterdam met al haar faciliteiten is binnen 15 minuten rijafstand te bereiken.

Het pand is recent grondig gerenoveerd en sluit aan op de wensen van deze tijd. Het heeft een energielabel A en is daarmee zeer energiezuinig te noemen.

Toegang tot het gebouw vindt plaats via een imposante entreehal met twee separate entrees die voorzien zijn van een witte gietvloer, modern meubilair, design verlichting en een led verlichte balie.

Twee personenliften geven toegang tot de casco gerenoveerde kantoor verdiepingen voorzien van nieuw sanitair, nieuwe verlichting, mogelijkheden voor een eigen pantry, nieuwe plafonds en geëgaliseerde vloeren. Deze zijn geschikt voor alle kantoor concepten van afgescheiden ruimtes tot open office. Door de vele raampartijen die rondom de verdiepingen lopen is er veel natuurlijk daglicht en een indrukwekkend uitzicht over de skyline van Rotterdam en de rivier de Nieuwe Maas met de Van Brienenoordbrug. Er is er met recht sprake van een moderne, inspirerende werkomgeving.

Wilt u zich op een uiterst representatieve wijze huisvesten en gebruikmaken van alle gemakken van hedendaags kantoorcomfort dan biedt dit object een unieke mogelijkheid!

Afmetingen:
Voor verhuur is in nog circa 5.888 m² kantoorruimte beschikbaar, als volgt verdeeld:
Begane grond ca. 694 m²
1e verdieping ca. 797 m²
2e verdieping ca. 776 m²
3e verdieping ca. 810 m²
4e verdieping ca. 810 m²
5e verdieping ca. 830 m²
6e verdieping ca. 830 m² (VERHUURD)
7e verdieping ca. 585 m²
8e verdieping ca. 586 m²

Totaal ca. 6.718 m²

Deelverhuur per verdieping vanaf ca. 585 m² behoort tot de mogelijkheden.

Parkeren:
Er is sprake van een uitstekende parkeernorm van 1 parkeerplaats per 45 m² v.v.o. kantoorruimte. De parkeerplaatsen zijn gelegen op een omheind terrein voorzien van 2 slagbomen met intercom/pasjessysteem.

Bereikbaarheid:
Auto
Business Park ‘Rivium’ heeft een directe verbinding op de rijksweg A16 (Rotterdam-Den Haag-Antwerpen) en andere belangrijke uitvalswegen. De Maasboulevard geeft een goede verbinding naar het centrum van Rotterdam.

Openbaar Vervoer
Op 100 meter afstand ligt de halte van de elektrische Parkshuttle. Deze heeft een directe aansluiting op het metrostation Kralingse Zoom. Reistijd 8 minuten. De metro heeft een direct verbinding met Rotterdam Centraal.

Luchthaven
De luchthaven van Rotterdam “Rotterdam The Hague Airport” ligt op een afstand van circa 15 km. Luchthaven Schiphol is vanaf het centraal station binnen 30 minuten te bereiken.

Watertaxi
Op loopafstand, bij het Zalmhuis, bevindt zich de opstapplaats voor de watertaxi.

Huurprijs:
Kantoorruimte € 110,-- per m² per jaar, exclusief BTW
Parkeerplaatsen € 600,-- per plaats per jaar, exclusief BTW

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 40,-- per m² per jaar exclusief BTW als verrekenbaar voorschot op de vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten, inclusief het elektriciteits-, water- en gasverbruik.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 110,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
6.718 m2
In units vanaf:
585 m2
Beschikbaar per:
Direct
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (175), Nieuwe Werk (124), Cool (78), Donkersloot (67), Oude Westen (52), Kralingen-Oost (48), BT Bijdorp (34), BT Vaanpark 2 (34), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (34), Rivium 1e straat (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (43), Hoofdweg-Noord (32), Bijdorp (34), Rotterdam Noordwest (34), Spaanse Polder (29), Donkersloot-Noord (28), Donkersloot-Zuid (27), Barendrecht-Oost (21), Fascinatio (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rivium Quadrant 2 in Capelle aan den ijssel.

Zoekt u een kantoor te huur in Capelle aan den ijssel? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Rivium in de buurt Rivium 1e straat te Capelle aan den ijssel. Dit kantoor met de naam “@ The Bridge” heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 6718 m2 en ligt op Rivium Quadrant 2 in Capelle aan den ijssel.

 
Informatie aanvragen