Winkel - Huur

Willemstraat 27 5611HB Eindhoven

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Willemstraat 27 5611HB Eindhoven
 

Winkel te huur aangeboden
op Willemstraat 27 in Eindhoven

Winkel - Huur
368 m2 - 400 m2
VOOR EEN DUIDELIJK BEELD MOET U DIT PAND ECHT GEZIEN HEBBEN. DOOR DE SPLIT-LEVEL INDELING VAN DE EERSTE 2 NIVEAU'S (RESP. 160 M2, 98 M2 EN 80 M2) KRIJGT DE RUIMTE ECHT KARAKTER. DAARNAAST IS ER NOG EEN KLEINE 24 M2 (KANTOOR)RUIMTE BESCHIKBAAR.
Omgeving:
In hartje centrum Eindhoven gelegen representatieve kantoor-/winkelruimte met glazen gevel.
Het binnenstedelijk gebied “De Bergen” ligt zo goed als langs dit pand en is een gezellig gedeelte van het Eindhovense centrum met een verweven bestemming van winkels, recreatie, horeca, kantoren en wonen.
en..
Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer vanwege de ligging nabij de in- en uitvalswegen, alsmede met openbaar vervoer vanwege de ligging nabij het Centraal Station, welke op circa 5 a 10 minuten loopafstand is gelegen. Er is voldoende parkeergelegenheid in meerder nabij gelegen openbare (betaald/abonnement) parkeergarages, daarnaast kan men ook rondom het pand betaald parkeren.
Huurprijs per maand: € 3.750-
  • B.T.W. niet van toepassing
  • Exclusief gas/water/licht
Huurindexering:
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen middels automatische incasso.
Huurtermijn:
Voorkeur 3/5 jaren
Verlengingstermijn:
3/5 jaren
Bankgarantie:
Ter grootte van drie maanden huur.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Winkel
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
400 m2
In units vanaf:
368 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een winkel te huren zijn: Binnenstad (53), Centrum (21), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (35), Winkelcentrum (28), Buitengebied (23), Bergen (19), Cobbeek en Centrum (19), Nuenen-Noord (18), Veldhoven (15), Gildebuurt (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een winkel te huren zijn: Kade (8), Ekkersrijt (3), Berkenbosch Pinkaert (duivendijk) (2), De Run 4000 (2), Rapenland (2), De Hurk (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Willemstraat 27 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een winkel te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke winkel aan in de buurt Bergen te Eindhoven. Deze winkel heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 400 m2 en ligt op Willemstraat 27 in Eindhoven, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern, stadskern en winkelcentrum.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen