Bedrijfsruimte - Huur & koop

Vlotbrugweg 6 C en D 1332AH Almere

Informatie aanvragen

€ 137.500 k.k.

Vlotbrugweg 6 C en D 1332AH Almere
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Vlotbrugweg 6 C en D in Almere

Bedrijfsruimte - Huur & koop
150 m2
TE HUUR
BEDRIJFSRUIMTEN MET
KANTOORRUIMTE
VLOTBRUGWEG 6C EN 6D
ALMERE
Locatie
De locatie ligt ten westen van Almere op het bedrijventerrein “De Vaart ”. De gunstige ligging van dit bedrijventerrein heeft een grote aantrekkings- kracht op bedrijven die zich in Almere willen vestigen.
Beschikbaar
Vlotbrugweg 6C:
Circa 75 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 75 m² kantoorruimte op de verdieping.
Vlotbrugweg 6D:
Circa 75 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 75 m² kantoorruimte op de verdieping.
Bereikbaarheid
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Provinciale weg S106, die directe aansluiting heeft op de rijksweg A6. Via de rondweg (Hoge Ring) van Almere is dit bedrijventerrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar.
Voorzieningen
Bedrijfsruimte:
- overheaddeur;
- verlichtingsarmaturen;
- krachtstroom;
- radiatoren;
- stalen rolluik voor de entree alsmede voor de overheaddeur;
- toilet.
Kantoorruimte:
- hardhouten trap;
- laminaatvloer;
- systeemplafond + verlichtingsarmaturen;
- pantry;
- radiatoren.
Beschikbaar
Per 1 mei 2016.
Huurprijs per unit
€ 800,-- per maand exclusief BTW.
Servicekosten
Nader te bepalen.
BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.
Huurtermijn
5 jaar gevolgd door 5 jaren. Na het verlopen van voornoemde perioden zal de huurovereenkomst worden voortgezet met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.
Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.
Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2003 vastgesteld.
Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.
Zekerheidstelling
De waarborgsom dient gelijk te zijn aan 3 maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de over deze bedragen wettelijk verschuldigde BTW.
Informatie
Van der Linden Bedrijfsmakelaars B.V.
Randstad 23-01
1314 BN Almere
tel: 036-5330077
e-mail:
internet:

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 137.500 k.k.
oppervlakte:
150 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Verspreide huizen Almere-Buiten (218), Verspreide Huizen Almere-Haven (98), Verspreide huizen Almere-Stad (71), Gooisekant (38), Veluwsekant (34), Literatuurwijk (31), De Steiger (30), Tussen de Vaarten Zuid (22), Waterwijk (20), Muziekwijk Zuid (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: De Vaart I,ii & Iii (138), Poldervlak (68), Gooisekant (61), Hoge Kant (51), Veluwse Kant (o+w) (33), De Steiger (32), Gooisepoort 1e&2e Fase (22), Hollandse Kant (23), Gietersplaats (20), Markerkant (19)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vlotbrugweg 6 C en D in Almere.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Almere? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Vaart I,ii & Iii in de buurt Verspreide huizen Almere-Buiten te Almere. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 150 m2 en ligt op Vlotbrugweg 6 C en D in Almere.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen