Kantoor - Huur & koop

Energieweg 2 G 2404HE Alphen aan den rijn

Informatie aanvragen

€ 185.000 k.k.

Energieweg 2 G 2404HE Alphen aan den rijn
 

Kantoor te huur & koop aangeboden
op Energieweg 2 G in Alphen aan den rijn

Kantoor - Huur & koop
89 m2 - 249 m2
Goed bereikbare kantoorruimte centraal gelegen nabij de uitvalswegen van Alphen aan den Rijn.
In het nieuwe bedrijven verzamelgebouw “Skyline” bieden wij aan ca. 89 m² kantoorruimte te huur aan.
Deze kantoorruimte is gelegen op de 1e verdieping van een modern en functioneel bedrijfsunit voorzien van toilet en pantry.
De voorgevel van deze unit grenst aan de Nijverheidsweg
Algemeen:
Op de hoek van de Energieweg met de Nijverheidsweg te Alphen aan den Rijn is een eigentijds bedrijfsgebouw ontwikkeld met 12 functionele bedrijfsunits.
De bedrijfsunits hebben een zeer moderne en zeer representatieve uitstraling en zijn geschikt voor lichte industrie (categorie B3). Het is bedoeld voor bedrijven die behoeft hebben aan werkplaats, kantoor, opslag of anderszins, met parkeerplaatsen op eigen terrein en een goede bereikbaarheid.
Indeling/opleveringsniveau:
Circa 83 m² kantoorruimte op de 1e verdieping met eigen entree aan de zijkant. Tevens is er aan de zijkant een afgesloten stukje buitenterrein van circa 30 m².
De verdieping is geschikt voor kantoor, opslag, maar bijvoorbeeld ook als oefenruimte. De vloer op deze verdieping kan belast worden met 500 kg/m², vrije hoogte is minimaal 2.60 m. De ruimte is vrij indeelbaar.
De kantoorruimte is voorzien van elektra, verwarming, toilet, pantry en verlichting.
Huurprijs:
€ 5.500,- per jaar excl. BTW en voorschot G.W.E.
Omzetbelasting:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.
Huurtermijn
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar of nader overeen te komen.
Huurprijsbetaling
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.
Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsomstorten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex(CPI) reeks "alle huishoudens"(2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raadvoor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).
Overige:
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met
Holland West Makelaardij B.V.
Voor nadere informatie en/of een bezichtiging: 0172-491646 of

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 185.000 k.k.
Totale oppervlakte:
249 m2
In units vanaf:
89 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Molenwetering (42), Rijnhaven (21), Verspreide huizen (19), Hoge Rijndijk (16), Voorweg vanaf Middelweg (12), Roomburg (13), Verspreide huizen in het Noorden (13), Waddinxveen (12), Burgemeester Visserpark (11), Europaplein (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Molenwetering (42), Baanderij (24), Rijnhaven (alphen A / D Rijn) (22), Sierteeltcentrum-Itc (11), Roomburg (12), De Olm (10), Grote Polder (8), De Waard (7), De Schans Ii (6), Hoorn West (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Energieweg 2 G in Alphen aan den rijn.

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Alphen aan den rijn? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Rijnhaven (alphen A / D Rijn) in de buurt Rijnhaven te Alphen aan den rijn. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 249 m2 en ligt op Energieweg 2 G in Alphen aan den rijn, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

 
Informatie aanvragen