Bedrijfsruimte - Huur

Kamp 59 3811AN Amersfoort

Informatie aanvragen

€ 60.000,- per jaar

Kamp 59 3811AN Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Kamp 59 in Amersfoort

Bedrijfsruimte - Huur
592 m2

Object
Royale winkel met dubbel entree is gelegen op de Kamp in het centrum van Amersfoort, in de aanloop naar het A1 winkelgebied. Dit winkelgebied heeft een eigen karakter, is goed bereikbaar en gericht bezocht. De winkel is gelegen naast en nabij landelijke partijen zoals Beversport, Scapino, Spar City, Runners World alsmede diverse gerenommeerde lokale detaillisten. De winkelruimte heeft de entree aan de Kamp en aan Achter de Kamp. De entree aan de Achter de Kamp zijde biedt uitstekende bevoorradingsmogelijkheden.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkelruimte omvat circa 592 m² bruto vloeroppervlak.

(Het pand is ingemeten met voorzet wanden. Indien deze bij verhuur verwijderd worden verwachten we een afmeting van ca. 570/575 m² vvo.) De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 7 m¹ aan de Kamp en 18 m¹ aan Achter de Kamp.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt casco verhuurd, inclusief de navolgende voorzieningen:
-Toilet+pantry;
-Basis elektra;
-Winkelpui;
-Stelpost voor nieuw plafond.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig aan de Kamp, betaald parkeren en in de aan de achterzijde gelegen parkeergarage Q-park Beestenmarkt (365 parkeerplaatsen).

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 60.000,- per jaar, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
Korte huurperiode is bespreekbaar. Voorkeur van de verhuurder gaat uit naar 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden.

Aanvaarding
In overleg tussen partijen.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis
van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Amersfoort geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor:
•detailhandel;
•publieksgerichte dienstverlening;
•eventuele lichte horeca.

Huurder dient zelf zijn exploitatie te toetsen aan het vigerende bestemmingsplan.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
ContactpersoonStephen Heinlein
E-mailadresstephen@castanea.nl
Telefoonnummer035-6460050

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 60.000,- per jaar
oppervlakte:
592 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Uraniumweg (61), Soesterveen II (60), Industriegebied (49), 't Hart (49), Chromiumweg (42), Calveen (29), De Hoef-West (29), Soesterberg (26), De Hoef-Oost (24), Bunschoten (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Soestdijkse Grachten (104), Isselt (96), De Hoef (37), Calveen (29), Arkervaart West (23), De Kronkels (17), Soesterberg (21), Bedrijvenpark Watergoor (15), Watergoor 2000 (16), Fornheselaan (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kamp 59 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amersfoort? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Beestenmarkt te Amersfoort. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 592 m2 en ligt op Kamp 59 in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen