Bedrijfsruimte - Huur

Stadsring 67 3811HN Amersfoort

Informatie aanvragen

€ 125,- per m² / jaar

Stadsring 67 3811HN Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Stadsring 67 in Amersfoort

Bedrijfsruimte - Huur
125 m2 - 516 m2

Stadsring 67 begane grond.
3811HN Amersfoort (centrum/station)
Verdere informatie 06-81844020

Dit voormalige Abn Amro gebouw (1978) is recent gerenoveerd en is centraal gelegen in het centrum van Amersfoort. Nabij; winkels (Hudson Bay, Mac Donalds) aan het St Jorisplein en de Utrechtse straat, Gemeentehuis, UWV en het NS station. Goed bereikbaar aan de Stadsring met 54 parkeerplaatsen op eigen terrein met diverse parkeergarages rondom. Meerdere bestemmingen zijn mogelijk; dienstverlening, horeca, kantoor, onderwijs, sport, zorg en praktijkruimte. Thans zijn hier gevestigd erg veel leuke huurders. Dit willen we graag zo houden. Wie komen erbij? Voor een afspraak, bel de verhuurder/bewoner v/d bovenste etage; Pierre de Lange, tel. 06.81844020

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Stadsring 67 in Amersfoort aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Huurcondities

Oppervlakte variabel; 516 m2. (begane grond, souterrain en entresol)

In units vanaf: 125 m2

Huurprijs; €125 p/m2/jaar.

Servicekosten incl. energie op basis van na verrekening; ongeveer 20 euro p/m2/jaar

Oplevering; ontruimd “as it is”. (voorheen kantoor en personal training)

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur + servicekosten incl. btw.

Energielabel; A.

Overige condities; in overleg

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Stadsring 67 in Amersfoort aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 125,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
516 m2
In units vanaf:
125 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Uraniumweg (61), Soesterveen II (60), 't Hart (49), Chromiumweg (42), Calveen (29), De Hoef-West (29), Soesterberg (26), De Hoef-Oost (24), Bunschoten (17), Den Dolder-Zuid (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Soestdijkse Grachten (104), Isselt (96), De Hoef (37), Calveen (29), De Kronkels (17), Soesterberg (21), Fornheselaan (18), Haarbrug Noord (14), De Wieken Zuid (13), Horstbeek (13)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stadsring 67 in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amersfoort? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Snouckaertlaan te Amersfoort. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 516 m2 en ligt op Stadsring 67 in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen