Bedrijfsruimte - Huur

Aluminiumstraat 1 4823AL Breda

Informatie aanvragen

€ 435.000,- per jaar

Aluminiumstraat 1 4823AL Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Aluminiumstraat 1 in Breda

Bedrijfsruimte - Huur
10400 m2

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Breda heeft een centrale rol in het zuidelijke grensgebied met België. Het is gunstig gelegen aan enkele hoofdtransportroutes die de Randstad met andere economische kerngebieden in het buitenland verbindt. De gunstige ligging van Breda heeft duidelijk een positief effect op Breda en haar aantrekkingskracht als vestigingslocatie voor bedrijven.

De Aluminiumstraat is gelegen op bedrijventerrein "de Moskes" en ligt parallel aan de A-16. Dit kleinschalige bedrijventerrein biedt ruimte aan een breed scala van bedrijvigheid, waarvan "Bluekens Truck en Bus" en "Peitsman" mooie voorbeelden zijn. De omgeving biedt een groot aantal voorzieningen zoals een kleinschalig winkelcentrum met onder meer een Albert Heijn vestiging, een kinderdagverblijf, een hotel en het NS-station.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen in het meest noordwestelijke puntje van Breda. Het object kent een goede bereikbaarheid. Zo is afrit 15 van de A16 op slechts drie autominuten afstand gelegen.

Daarnaast ligt het NS station Breda- Prinsenbeek op circa 1 kilometer afstand.

Parkeren
Voor het kantoorgedeelte ligt in een tuinachtige opzet een ruim afsluitbaar en bestraat parkeerterrein met ca. 60 parkeerplaatsen.

Bestraat buitenterrein aan de achterzijde van het object (voor het manoevreren en opstal van containers e.d.).

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Een voor de Bredase markt uniek object, bestaande uit een bedrijfshal (ca. 8.700 m² in diverse hoogtes) en een voorgelegen kantorenunit (ca. 1.700 m²) in drie bouwlagen en gelegen op een prominente plek, aan de A-16 zijde. Het pand is thans in gebruik voor de opslag en lichte productie van aluminium profielen en platen.

Kantoorruimte
Kantorensectie van drie verdiepingen. Op de begane grond van ca. 600 m² zijn een nette entree (met vide) en diverse secundaire ruimtes gevestigd. De 1e verdieping bedraagt ca. 675 m² (waarvan 100 m² hal/atrium/kantine), de 2e verdieping ca. 510 m². In het fraaie atrium is thans het bedrijfsrestaurant gevestigd.

Bedrijfshal
Bedrijfsruimte van ca. 8.870 m² in verschillende hoogtes. De hal kent een goede daglichttoetreding doordat bij de “toprand” gebruik gemaakt is van lichtdoorlatende beplating. De ruimte is aan de achterzijde voorzien van een viertal, electrisch bediende overheaddeuren.

Opleveringsniveau
Kantoorruimte in de huidige staat o.a. voorzien van:
- Ontvangsthal met receptie;
- Kantine / bedrijfsrestaurant voorzien van pantry / keuken;
- Toiletten per verdieping;
- Schrootjesplafond voorzien van TL-verlichting;
- Verwarming middels radiatoren;
- Vloerbedekking;
- Alarminstallatie;
- Diverse indelingen van 'open floor' tot aan kantoorunits, archief- en vergaderruimten.

Bedrijfsruimte in de huidige staat o.a. voorzien van:
- Betonvloer;
- TL-verlichting;
- Heaters en elektra;
- Brandwerende componenten;
- 4 elektrisch bedienbare overheaddeuren;
- Diverse kraanbanen.

Bestemmingsplan
Binnen het actuele bestemmingsplan “Haagse Beemden” kent het pand de bestemming “Bedrijventerrein“ deze bestemming biedt ruimte aan bedrijven tot en met milieucategorie 3.1.

Technische gegevens
Een technische omschrijving kan op verzoek worden aangeleverd.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 435.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Er zijn geen servicekosten van toepassing.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Waarborgsom groot drie maanden huur inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

 

Contact

ContactpersoonMaarten van Tijen
E-mailadresm.vantijen@vandersande.nl
Telefoonnummer076-514 74 54
Mobiel06-51 26 93 23

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 435.000,- per jaar
oppervlakte:
10.400 m2
Bouwjaar:
1992
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Vosdonk-Zuid (94), Hoogeind (76), Emer (65), Krogten (53), Heilaar (42), Vrachelen-Noord (17), Steenakker (26), Schansdijk en omgeving (21), Zwanengat en omgeving (20), Muizenberg (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Vosdonk (80), Hoogeind (76), De Wijsterd (17), De Koekoek (30), Achter Emer (28), Krogten Noord (28), Muizenberg (22), Steenakker (22), Vosdonk Zuid (21), Emer Zuid (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Aluminiumstraat 1 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Breda? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Muizenberg in de buurt Muizenberg te Breda. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 10400 m2 en ligt op Aluminiumstraat 1 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen