Bedrijfsruimte - Huur

Ginnekenstraat 135 4811JG Breda

Informatie aanvragen

€ 1,- per jaar

Ginnekenstraat 135 4811JG Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Ginnekenstraat 135 in Breda

Bedrijfsruimte - Huur
155 m2

- Gelegen in het kernwinkelgebied van Breda
- Moderne winkel
- Met magazijn en eventueel bovenhuis

Algemeen
In de Ginnekenstraat, onderdeel van de centrale as van het kernwinkel-gebied, die loopt vanaf de Karrestraat - Eindstraat - Ginnekenstraat naar het Van Coothplein van Breda, kunnen wij deze winkelruimte aanbieden.

Locatie
De winkel ligt in het kernwinkelgebied van Breda, op korte afstand van onder meer C&A, We Fashion, Sostrene Grene, KPN winkel etc. Tevens ligt de winkel op loopafstand van het Van Coothplein dat de laatste jaren tot een representatief en aantrekkelijk horecagebied is geworden.

Bereikbaarheid
Per auto
De bereikbaarheid is goed, zowel via de Vierwindenstraat als de Nieuwe Ginnekenstraat. In deze laatstgenoemde straat zijn ruim voldoende parkeerplaatsen waarbij het eerste kwartier het parkeren gratis is. Tevens ligt op zeer korte afstand het Mols-parkeerterrein.

Per openbaar vervoer
Bushaltes zijn op loopafstand aanwezig.

Vloeroppervlakte
De oppervlakte van de winkelruimte bedraagt ca. 40 m². In totaal bedraagt de winkel inclusief magazijnruimte op de begane grond ca. 155 m². Momenteel is de oppervlakte op de begane grond ingedeeld als winkel, tussenruimte en magazijn. Eenvoudig is hier een grotere winkel van te maken.

Opleveringsniveau
De winkel is onder meer voorzien van:
- nieuwe pui met dubbele deur en aan beide zijden een glaspaneel;
- rolhek;
- de gebruikelijke nutsvoorzieningen;
- gasgestookte c.v.-installatie;

Door de vorige huurder zijn onder meer de airco-installatie, alarminstallatie en de databekabeling achtergelaten. Een en ander functioneert goed.

Parkeren
Op korte afstand zijn ruime (betaalde) parkeermogelijkheden. Op zeer korte afstand ligt het Molsterrein met 405 plaatsen en op korte afstand ligt ook de Nieuwe Ginnekenstraat waar parkeerplaatsen zijn en de eerste 15 minuten niet betaald hoeft te worden.
Voor laden en lossen is het winkelgebied toegankelijk tot 11.00 uur 's-ochtends en na 17.00 uur 's-middags.

Welstandsklasse
A2.

Frontbreedte
5 meter.

Bestemming
Het object valt in het bestemmingsplan “Binnenstad” met als bestemming: Centrum-1. Toegestaan is onder meer: detailhandel, dienstverlening, cultuur en ontspanning, maatschappelijke voorzieningen, horeca 1.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente of via de website "Ruimtelijke plannen".

Huurprijs
Op aanvraag.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
Direct.

Voor de volledige tekst download onze brochure.

Onze bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst!

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Breda
ContactpersoonA.E.W.G. (Miel) Nobelen MRICS RM
E-mailadresaewg.nobelen@mvgm.nl
Telefoonnummer088-4324689
Mobiel06-11015323

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1,- per jaar
oppervlakte:
155 m2
Bouwjaar:
1910
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (76), Emer (65), Krogten (53), Heilaar (43), Vrachelen-Noord (17), Industrieterrein Heikant (14), Steenakker (26), Industrieterrein Statendam (8), Muizenberg (19), Industrieterrein Vijf Eiken (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (76), De Wijsterd (17), Achter Emer (28), Krogten Noord (28), Everdenberg (13), Muizenberg (22), Steenakker (22), Vijf Eiken (11), Heilaar Noord (17), Emer Zuid (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ginnekenstraat 135 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Breda? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Chasse te Breda. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 155 m2 en ligt op Ginnekenstraat 135 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen