Bedrijfsruimte - Huur

Stationslaan 75 4815GW Breda

Informatie aanvragen

€ 125,- per m² / jaar

Stationslaan 75 4815GW Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Stationslaan 75 in Breda

Bedrijfsruimte - Huur
105 m2 - 550 m2

• Afbouw naar wens mogelijk
• Uitstekend bereikbaar
• Gelegen op zeer markante locatie

Algemeen
Tegenover het NS-station Breda is in opdracht van AMVEST door Dura Vermeer het laatste deel gebouwd van Breda Vooruit. Deze laatste fase van het project betreft een wooncomplex met daaronder een commerciële ruimte. Deze commerciële ruimte is in totaal ca. 550m² en als geheel beschikbaar of op te delen in een drietal units van respectievelijk 100 m², 200 m² en 250 m². De units zijn geschikt voor dienstverlening, horeca 1 en 2 en detailhandel. Pal tegenover de commerciële ruimte is de inrit naar het parkeerdek boven het station. Op korte afstand wordt de nieuwe Albert Heyn supermarkt gerealiseerd en naast het gebouw staat een markant vormgegeven horeca-ruimte in aanbouw.

Locatie
In het Bredase Stationskwartier in de Spoorzone nadert de moderne centrumwijk BREDA VOORUIT haar voltooiing, met een internationaal treinstation als vertrekpunt. Deze nieuwe wijk, die grenst aan de wijk Belcrum en wordt toegevoegd aan het woongebied in het centrum van Breda, maakt Breda nog aantrekkelijker. Het moet een grootstedelijke, spannende plek worden om te wonen, te werken, te winkelen, te eten en te drinken. En dat tegenover het door Koen van Velzen ontworpen stationsgebouw waar treinen en bussen gecombineerd worden met winkels, horeca, kantoren en wonen. Vanaf april 2018 heeft dit station ook een rechtstreekse treinverbinding met Antwerpen. Daarnaast is Breda een station van de HSL-Shuttle richting Schiphol en Amsterdam.

Bereikbaarheid
Per auto
Vanaf de noordelijke rondweg en de Stationslaan is de locatie snel te bereiken.

Per openbaar vervoer
Het Centraal Station ligt tegenover de locatie. Hier vertrekken de treinen (incl. de shuttletrein naar de HSL-stations Rotterdam, Schiphol en Amsterdam), de rechtstreekse trein naar Antwerpen en de stads- en streekbussen.

Vloeroppervlakte
Circa 550 m².

Opleveringsniveau
Uitgangspunt is een casco-oplevering waarbij iedere unit wordt opgeleverd inclusief nutsaansluitingen, gas, water en elektra. In overleg met de eigenaar worden de units voorzien van toiletten en pantry. Afhankelijk van de wensen van de huurders is verdere afbouw mogelijk. Te denken valt hierbij aan verwarming, plafonds, koeling, verlichting en vloerafwerking. Voorts is er toegang tot de kruipruimten, ventilatiekanalen en glazen puien aan de straatzijde met toegangsdeuren.

Parkeren
Achter het gebouw bevindt zich een parkeerplaats waar in principe één parkeerplaats per unit beschikbaar is. Op het dak van het stationsgebouw zijn ruim voldoende parkeerplaatsen (ruim 700 stuks, betaald).

Welstandsklasse
B1.

Frontbreedte
45 meter.

Bestemming
Het object valt in het bestemmingsplan "Stationslaan". Binnen dit bestemmingsplan zijn de aangewezen gronden bestemd voor "gemengd 1", hetgeen betekent dat er dienstverlening, horeca 1 en 2 en detailhandel is toegestaan.

Huurprijs
De basishuurprijs bedraagt € 125,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met de geldende BTW.

Bijzonderheden
Het gehuurde maakt onderdeel uit van een appartementencomplex met meerdere eigenaren. Daartoe is een vereniging van eigenaren (VVE) opgericht. Afhankelijk van de door de leden van de VVE gemaakte afspraken kunnen servicekosten van toepassing worden.

Koop van het geheel, ca. 550m² commerciële ruimte, is bespreekbaar.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfsmakelaars
VestigingMVGM Breda
ContactpersoonA.E.W.G. (Miel) Nobelen MRICS RM
E-mailadresaewg.nobelen@mvgm.nl
Telefoonnummer088-4324689
Mobiel06-11015323

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 125,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
550 m2
In units vanaf:
105 m2
Bouwjaar:
2018
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (76), Emer (65), Krogten (53), Heilaar (42), Vrachelen-Noord (17), Industrieterrein Statendam (14), Industrieterrein Heikant (14), Steenakker (26), Muizenberg (19), Industrieterrein Vijf Eiken (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (76), De Wijsterd (17), Achter Emer (28), Krogten Noord (28), Everdenberg (13), Muizenberg (22), Statendam (11), Steenakker (22), Vijf Eiken (11), Weststad Fase 1+2 (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stationslaan 75 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Breda? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Belcrum te Breda. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 550 m2 en ligt op Stationslaan 75 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen