Bedrijfsruimte - Huur

Stationslaan 75 4815GW Breda

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 150,- per m² / jaar

Stationslaan 75 4815GW Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Stationslaan 75 in Breda

Bedrijfsruimte - Huur
105 m2 - 550 m2

Algemeen
Tegenover het NS-station Breda wordt in opdracht van AMVEST door Dura Vermeer het laatste deel gebouwd van Breda Vooruit. Deze laatste fase van het project betreft een wooncomplex met daaronder een commerciële ruimte. Deze commerciële ruimte is in totaal ca. 550 m² en als geheel of op te delen in een drietal units van respectievelijk 100 m², 200 m² en 250 m². De units zijn geschikt als kantoor (eventueel met baliefunctie) of winkel. Pal tegenover de commerciele ruimte is de inrit naar het parkeerdek boven het station. Op korte afstand wordt de nieuwe Albert Heyn supermarkt gerealiseerd en naast het gebouw komt een markant vormgegeven horeca-ruimte.

Locatie
In het Bredase Stationskwartier in de Spoorzone nadert de moderne centrumwijk BREDA VOORUIT haar voltooiing, met een internationaal treinstation als vertrekpunt. Deze nieuwe wijk, die grenst aan de wijk Belcrum en wordt toegevoegd aan het woongebied in het centrum van Breda, maakt Breda nog aantrekkelijker. Het moet een grootstedelijke, spannende plek worden om te wonen, te werken, te winkelen, te eten en te drinken. En dat tegenover het door Koen van Velzen ontworpen stationsgebouw waar treinen en bussen gecombineerd worden met winkels, horeca, kantoren en wonen. Vanaf april 2018 heeft dit station ook een rechtstreekse treinverbinding met Antwerpen. Daarnaast is Breda een station van de HSL-Shuttle richting Schiphol en Amsterdam.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 550 m². Hierbij is de volgende verdeling te maken: - unit 1: ca. 100 m²; - unit 2: ca. 200 m²; - unit 3: ca. 250 m². Het koppelen van units is mogelijk. Detailhandelsruimte is beperkt tot 400m².

Opleveringsniveau
Iedere unit wordt casco opgeleverd. De nutsaansluitingen, gas, water en elektra zijn aanwezig tot in de meterkast. Wel worden de units voorzien van toiletten en pantry, toegang tot de kruipruimten, ventilatiekanalen en glazen puien aan de straatzijde met toegangsdeuren.
Voorts: A: de wanden sausklaar. B: kalkzandsteen scheidingswand tussen units. C: metalstud binnenwanden sanitaire groep.
D: tegelwerk en sanitair. E: standaard keukenblok. F: mechanische ventilatie, standaard wandcontactdoos en verlichting in
sanitaire groep. In overleg zijn er mogelijkheden voor het aanleggen van vloerverwarming en/of een ander afwerkingsniveau.

Parkeren
Achter het gebouw bevindt zich een parkeerplaats waar in principe één parkeerplaats per unit beschikbaar is. Op het dak van het stationsgebouw zijn ruim voldoende parkeerplaatsen (ruim 700 stuks, betaald).

Frontbreedte
Totaal ca. 45 meter.

Bestemming
Het object valt in het bestemmingsplan "Stationslaan". Bestemming: "gemengd" (artikel 3).
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs
€ 150,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW. Eventueel extra, door de eigenaar uit te voeren, werkzaamheden zullen
worden verdisconteerd in de huur.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurtermijn
In overleg.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Aanvaarding
In overleg. Medio 2019.

Bijzonderheden: Het gehuurde maakt onderdeel uit van een appartementencomplex met meerdere eigenaren. Daartoe is een vereniging van eigenaren (VVE) opgericht. Afhankelijk van de door de leden van de VVE gemaakte afspraken kunnen servicekosten van toepassing worden. Dit kan zijn: - vuilafvoer; - onderhoud parkeerterrein; - glazenwasserij etc. De units worden "casco" opgeleverd. "Technische omschrijving" & Afbouwreglement" op aanvraag beschikbaar.

Voor de volledige tekst download onze brochure.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Breda
ContactpersoonA.E.W.G. (Miel) Nobelen MRICS RM
E-mailadresaewg.nobelen@mvgm.nl
Telefoonnummer076-5434689
Mobiel06-11015323

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 150,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
550 m2
In units vanaf:
105 m2
Bouwjaar:
2018
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (76), Emer (64), Krogten (51), Heilaar (43), Vrachelen-Noord (17), Industrieterrein Statendam (14), Industrieterrein Heikant (14), Steenakker (26), Muizenberg (19), Industrieterrein Vijf Eiken (10)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoogeind (76), De Wijsterd (17), Achter Emer (27), Krogten Noord (27), Everdenberg (13), Muizenberg (22), Statendam (11), Steenakker (22), Vijf Eiken (11), Heilaar Noord (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stationslaan 75 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Breda? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Belcrum te Breda. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 550 m2 en ligt op Stationslaan 75 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen