Bedrijfsruimte - Huur

Doordraai 3 3981PE Bunnik

Informatie aanvragen

€ 95 per m² per jaar

Doordraai 3 3981PE Bunnik
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Doordraai 3 in Bunnik

Bedrijfsruimte - Huur
288 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Bunnik? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Ind Geb Oost / De Rumpst in de buurt Bunnik te Bunnik. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 288 m2 en ligt op Doordraai 3 in Bunnik.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 95 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Doordraai 3 in Bunnik te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 95 per m² per jaar
oppervlakte:
288 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied Houten West (137), De Wiers (83), Laagraven (78), Plettenburg (38), Bunnik (30), Soesterberg (26), Den Dolder-Zuid (18), Domplein (16), Vogelwijk (16), Schepenbuurt bedrijvengebied Cartesiusweg (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (120), Laagraven-Liesbosch (78), Doornkade (46), De Meerpaal (35), Rondeel (28), Ind Geb Oost / De Rumpst (22), Soesterberg (21), De Schaft (18), Fornheselaan (18), Zeist West (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Doordraai 3 in Bunnik.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen