Bedrijfsruimte - Huur

Fascinatio Boulevard 1148 2909VA Capelle aan den ijssel

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.462,- per maand

Fascinatio Boulevard 1148 2909VA Capelle aan den ijssel
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Fascinatio Boulevard 1148 in Capelle aan den ijssel

Bedrijfsruimte - Huur
155 m2

Object: multifunctionele bedrijfsunit met kantoorruimte.

Gebruiksmogelijkheden: geschikt voor bedrijfs-/opslagruimte en kantoordoeleinden.

Vloeroppervlakte: totaal circa 155 m² verdeeld over:
Bedrijfs-/opslagruimte: circa 92 m²
Kantoorruimte: circa 63 m²

Parkeervoorziening: aan de voorzijde van het gebouw bevinden zich twee parkeerplaatsen. Er kan tevens gratis geparkeerd worden op de openbare weg.

Locatie/bereikbaarheid: Fascinatio is gelegen langs de Abram van Rijckevorselweg, de doorgaande weg direct vanaf de A16 richting Capelle aan den IJssel, Rotterdam en de Krimpenerwaard. De ligging nabij metro- en busstation Capelsebrug maakt de bereikbaarheid met het openbaar vervoer optimaal. Vanaf Capelsebrug reist men in circa 20 minuten naar Rotterdam Centraal en in circa 10 minuten naar NS- en metrostation Prins Alexander.

Opleveringsniveau: de ruimte wordt opgeleverd in huidige staat en is onder andere voorzien van:
Bedrijfsruimte:
- overheaddeur;
- separate toegangsdeur kantoor;
- vrije hoogte circa 3.70 m¹;
- toilet met fontein;
- monoliet afgewerkte betonvloer, vloerbelasting circa 1.500 kg/m²;
- lichtstraat in het dak;

Kantoorruimte:
- plafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- radiatoren aangesloten op stadsverwarming;

Aanvaarding: in overleg.

Huurprijs: € 1.462,- excl. BTW per maand.

Servicekosten: € 260,- excl. BTW per maand. Bij vooruitbetaling per maand te voldoen.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs wordt jaarlijks herzien op basis van de
consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: de betaling van de huurprijs, servicekosten en eventuele BTW geschiedt steeds per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: in overleg.

Zekerheid: huurder dient voor huuringangsdatum, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), aangevuld met locatie specifieke- en verhuurdersbepalingen.

Voorbehoud: elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Facinatio Boulevard 1148 te Capelle aan den IJssel. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.462,- per maand
oppervlakte:
155 m2
Bouwjaar:
2007
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot (213), Spaanse Polder (98), BT Vaanpark 4 (47), Waalhaven-Zuid (47), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (46), Oud Krimpen (29), Nieuw-Mathenesse (22), Ommoord (32), Dordtsestraatweg (31), BT Ziedewij (30)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Donkersloot-Zuid (111), Spaanse Polder (98), Donkersloot-Noord (88), Rotterdam Noordwest (46), Barendrecht-Oost (44), Vaanpark (38), Stormpolder (27), De Punt (barendrecht-Noord) (31), Weg En Land (31), Hoofdweg-Noord (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Fascinatio Boulevard 1148 in Capelle aan den ijssel.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Capelle aan den ijssel? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Fascinatio in de buurt Fascinatio Oost te Capelle aan den ijssel. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 155 m2 en ligt op Fascinatio Boulevard 1148 in Capelle aan den ijssel.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen