Bedrijfsruimte - Huur

3454AA De meern

Informatie aanvragen

€ 91 per m² per jaar

3454AA De meern
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op in De meern

Bedrijfsruimte - Huur
816 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in De meern? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt De Meern-Zuid te De meern. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 816 m2 en ligt op in De meern.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 91 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op in De meern te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 91 per m² per jaar
oppervlakte:
816 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijvengebied Oudenrijn (120), Bedrijventerrein Lageweide (114), Buitengebied Houten West (102), Bedrijventerrein en omgeving (87), De Wiers (81), Laagraven (76), Plettenburg (37), Bedrijventerrein De Wetering (28), Bedrijventerrein Pollanen (28), Over Oudland (16)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (117), Lage Weide (113), Oudenrijn (86), Nieuw Overvecht (84), Laagraven-Liesbosch (76), Doornkade (46), Rondeel (29), De Wetering (28), Polanen (26), De Meerpaal (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van in De meern.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen