Bedrijfsruimte - Huur

Dynamoweg 2 2627CH Delft

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.850,- per maand

Dynamoweg 2 2627CH Delft
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Dynamoweg 2 in Delft

Bedrijfsruimte - Huur
165 m2

Te koop en te huur 2 bedrijfspanden aan de Dynamoweg te Delft. De objecten liggen op het bedrijventerrein “Schieoevers”, complex “Turbinepark”. De objecten liggen zeer centraal tussen Den Haag en Rotterdam. Objecten liggen direct aan de snelwegen A13 en de A4. De Dynamoweg wordt beveiligd doormiddel van een elektronisch hek.

DYNAMOWEG 2 TE HUUR

Omschrijving:

Het betreft hier een moderne en representatieve bedrijfsunit met 2 eigen parkeerplaatsen. De bedrijfsunit bestaat uit bedrijfsruimte (90m2) gelegen op de begane grond en kantoorruimte (35m2) en magazijnruimte (40m2) gelegen op de 1e verdieping. Het pand is voorzien van een zweeftoilet en een keuken. Het pand wordt verwarmd doormiddel van een CV ketel. Bedrijfsruimte voorzien van een betonvloer gecoat en een heater. Meterkast is voorzien van krachtstroom. Kantoorruimte betegeld en voorzien van een systeemplafond en kabelgoten.

HUURPRIJS:

€ 1850,-- per maand exclusief BTW en g/w/l incl servicekosten.

HUURTERMIJN:

5 jaar + 5 optiejaren. Korte termijnen zijn bespreekbaar.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE:

Een bedrag te berekenen als: 3 maanden huur + BTW

HUURAANPASSING

Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

=============================

OPTIONEEL:

DYNAMOWEG 3A TE KOOP BTW VRIJ

Omschrijving:

Voor de verkoop bieden wij aan een modern bedrijfs-/showroomruimte met kantoor-/opslagruimte en 5 eigen parkeerplaatsen aan, in de omgeving voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Het object heeft 2 ingangen en een overheaddeur. Het object wordt verwarmd door een krachtige cv ketel en voldoende radiatoren door het hele pand. Het object bezit veel ramen met veel daglicht. Betonnen vloer gecoat. Het object heeft een meterkast met krachtstroom. Op de eerste etage is een moderne badkamer met toilet aanwezig en een keuken. Op de begane grond is er de mogelijkheid een toilet in te bouwen.

VRAAGPRIJS:

€ 345.000,-- k.k. vrij van btw (verkocht)

Meer informatie over het pand aan de Dynamoweg 3 A vindt u op onze website of op Funda in Business.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze bedrijfsunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Dynamoweg 2 in Delft aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de bedrijfsunit inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.850,- per maand
oppervlakte:
165 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (392), 's-Gravelandsepolder (1), Spaanse Polder (1), Zuidbuurt (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (115), Spaanse Polder (93), Plaspoelpolder (40), Zwethove (49), Forepark (29), Westvlietweg Iii (26), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (28), Wateringse Veld (40), Groot Vettenoord (35), Westland Bedrijven Center (34)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Dynamoweg 2 in Delft.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Delft? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Schieoevers Zuid te Delft. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 165 m2 en ligt op Dynamoweg 2 in Delft.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen