Bedrijfsruimte - Huur

Zuidwal 7B 5211JK Den bosch

Informatie aanvragen

€ 225 per m2 per jaar

Zuidwal 7B 5211JK Den bosch
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Zuidwal 7B in Den bosch

Bedrijfsruimte - Huur
80 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Den bosch? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Binnenstad-Centrum te Den bosch. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 80 m2 en ligt op Zuidwal 7B in Den bosch.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 225 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Zuidwal 7B in Den bosch te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 225 per m2 per jaar
oppervlakte:
80 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Rietvelden-West (27), Bedrijventerrein Kruisstraat (45), De Rietvelden-Oost (16), Bedrijventerrein De Herven (18), Nieuwkuijk (31), Bedrijvenpark De Brand (16), Binnenstad-Centrum (24), De Vutter (15), Bedrijventerrein Maaspoort (11), Molenstraat en omgeving (15)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Rietvelden (39), Kruisstraat (43), De Brand (16), Bp De Herven (16), De Vutter (16), Bt Nieuwkuijk (24), Maaspoort (10), Industrieweg (14), Maasakkers (5), De Vliert (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zuidwal 7B in Den bosch.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen