Bedrijfsruimte - Huur

Broederenstraat 22 7411LB Deventer

Informatie aanvragen

€ 176 per m2 per jaar

Broederenstraat 22 7411LB Deventer
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Broederenstraat 22 in Deventer

Bedrijfsruimte - Huur
95 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Deventer? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Centrum te Deventer. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 95 m2 en ligt op Broederenstraat 22 in Deventer.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 176 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Broederenstraat 22 in Deventer te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 176 per m2 per jaar
oppervlakte:
95 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kloosterlanden (72), Industrieterrein (66), Verspreide huizen Twello-Zuid (38), Handelspark De Weteringen (19), Centrum (18), Verspreide huizen op de oeverwal Terwolde (11), Verspreide huizen Twello-Noord (6), Singel (5), Buitengebied Lettele en Okkenbroek (2), Dorp Colmschate (4)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bergweide (70), Kloosterlanden (70), Engelenburg (18), Handelspark De Wetering (19), Terwolde 1 (7), Twello Zuid Zuid-West Fase 1 Van De 10 Ha= 5ha. (7), Herstructurering Bedrijventerrein Nijverheid (5), Industrieweg (3), Herstructurering Bedrijventerrein 't Belt (2), Smeenkhof (2)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Broederenstraat 22 in Deventer.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen