Bedrijfsruimte - Huur

Pieter Zeemanweg 71 3316GZ Dordrecht

Informatie aanvragen

€ 5.250,- per maand

Pieter Zeemanweg 71 3316GZ Dordrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Pieter Zeemanweg 71 in Dordrecht

Bedrijfsruimte - Huur
340 m2 - 990 m2

Algemeen
Namens de eigenaar bieden wij dit representatieve kantoor met bedrijfsruimte te huur aan. Het object betreft een bedrijfsruimte met kantoor en buitenterrein, gelegen te Dordrecht aan de Pieter Zeemanweg 71-73.

Het complex is gunstig gesitueerd ten opzichte van de voornaamste uitvalswegen. De op- en afritten van rijksweg A-16 (Rotterdam – Breda) bevinden zich op circa 5 minuten afstand.

Het object is gesitueerd op bedrijventerrein Dordtse Kil II aan de doorgaande weg. Het bedrijventerrein Dordtse Kil II is circa 45 hectare groot en is uitgegeven tussen 1990 en 2000. Dit terrein ligt ten zuiden van Dordse Kil I tussen rijksweg A-16 en rivier Dordtse Kil en beschikt onder andere over collectieve beveiliging.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Dordrecht, sectie V, nummers 582 en 583, tezamen groot 13 are en 39 centiare.

Indeling
Ca. 128 m² Kantoorruimte gelegen op de op de begane grond, bestaande uit een entreehal, trapopgang naar de verdieping, balie met kantoorruimte, kantine voorzien van pantry, en tweetal toiletten en een tweede trapopgang naar de verdieping;

Ca. 24 m² Bedrijfskantine op de begane grond die is ingebouwd in de bedrijfsruimte die tevens dienst kan doen als loodskantoor (ingebouwd in de bedrijfsruimte van nummer 73)

Ca. 132 m² Kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping, bestaande uit een viertal kantoorvertrekken;

Ca. 24 m² Archiefruimte op de eerste verdieping, die is ingebouwd in de bedrijfsruimte. De archiefruimte is zowel te bereiken middels een trap vanuit de bedrijfsruimte, als vanuit de kantoorruimte (ingebouwd in de bedrijfsruimte van nummer 73);

Ca. 289 m² Bedrijfsruimte op de begane grond in het rechter bouwdeel (Pieter Zeemanweg 71), bestaande uit een rechthoekige bedrijfsruimte die is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur in de voorgevel. De bedrijfsruimte beschikt deels over een beperkte vrije hoogte i.v.m. de ingebouwde entresolvloer. De bedrijfsruimte is met de naastgelegen bedrijfsruimte verbonden middels een interne doorgang ;

Ca. 101 m² Entresolvloer / mezzanine, ingebouwd in het rechter bouwdeel (Pieter Zeemanweg 71);

Ca. 260 m² Bedrijfsruimte op de begane grond in het linker bouwdeel (Pieter Zeemanweg 73), bestaande uit een rechthoekige bedrijfsruimte die is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur in de voorgevel. De bedrijfsruimte beschikt deels over een beperkte vrije hoogte i.v.m. de ingebouwde entresolvloer. De bedrijfsruimte is met de naastgelegen bedrijfsruimte verbonden middels een interne doorgang;

Ca. 80 m² Entresolvloer / mezzanine, ingebouwd in het linker bouwdeel (Pieter Zeemanweg 73);

Ca. 138 m² Verhard ongebonden buitenterrein, welk terrein is gelegen ten noorden van de bedrijfsruimte van Pieter Zeemanweg 71;

9 Parkeerplaatsen op eigen terrein;

Deelverhuur mogelijk, conform de navolgende indeling:

Pieter Zeemanweg 71 bedrijfsruimte rechter bouwdeel i.c.m. kantoorruimte verdieping
Ca. 132 m² Kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping
Ca. 289 m² Bedrijfsruimte op de begane grond in het rechter bouwdeel (Pieter Zeemanweg 71)
Ca. 101 m² Entresolvloer / mezzanine, ingebouwd in het rechter bouwdeel (Pieter Zeemanweg 71);

Pieter Zeemanweg 73 bedrijfsruimte linker bouwdeel i.c.m. kantoorruimte begane grond
Ca. 128 m² Kantoorruimte gelegen op de op de begane grond
Ca. 24 m² Bedrijfskantine op de begane grond;
Ca. 260 m² Bedrijfsruimte op de begane grond in het linker bouwdeel (Pieter Zeemanweg 73)
Ca. 80 m² Entresolvloer / mezzanine, ingebouwd in het linker bouwdeel (Pieter Zeemanweg 73);

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via www.bagviewer.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- dubbel glas;
- verlaagd systeemplafond deels voorzien van spots en deels voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen*;
- ontvangstbalie op de begane grond*;
- airconditioning in enkele kantoorvertrekken*;
- pantry voorzien van vaatwasser, koelkast en combimagnetron*;
- bedrijfskantine;
- brandslanghaspels en poederblussers;
- verwarming in de bedrijfsruimte middels gasgestookte heaters;
- reproruimte voorzien van patchkast*;
- dames- en herentoilet;
- twee elektrisch bedienbare overheaddeuren*;
- polyester lichtstraten in de bedrijfsruimte;
- verlichting in de bedrijfsruimte middels opbouwverlichting voorzien van tl-buizen;
- verhard buitenterrein, gedeeltelijk afsluitbaar middels stalen draaipoort*;
- verwarming kantoorruimte middels C.V.-ketel gekoppeld aan radiatoren*;
- kabelgoten in de kantoorruimte voorzien van data- en elektra aansluitpunten*;
- ca. 6 meter vrije hoogte onder de raatliggers;

De met een sterretje (*) gearceerde voorzieningen worden ‘’om niet’’ aan huurder ter beschikking te gesteld. Huurder mag gebruik maken van deze voorzieningen, doch deze voorzieningen behoren niet tot het gehuurde. Verhuurder staat niet in voor de werking van deze voorzieningen. Eventuele vervanging of onderhoud van deze voorzieningen is geheel voor rekening van huurder.

Huurprijs
Gehele complex:
€ 5.250,00 per maan excl. BTW en servicekosten;

Vraagprijs Pieter Zeemanweg 71 (bedrijfsruimte rechter bouwdeel i.c.m. kantoorruimte verdieping)
€ 2.500,-- per maand excl. BTW en servicekosten;

Vraagprijs Pieter Zeemanweg 73 (bedrijfsruimte linker bouwdeel i.c.m. kantoorruimte begane grond)
€ 2.750,-- per maand excl. BTW en servicekosten;

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW en servicekosten, te voldoen bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Bijkomende kosten
Bij verhuur van het complex aan één eindgebruiker is huurder zelf verantwoordelijk voor het sluiten van leveringscontracten met nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra. Bovenop de periodiek verschuldigde huurprijs worden geen servicekosten in rekening gebracht

In geval van deelverhuur zal bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs, door verhuurder, een nader te bepalen verrekenbaar voorschot worden berekend voor diverse leveringen en diensten.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.
?
Bestemmingsplan
Bij de gemeente Dordrecht valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmings¬plan: "Dordtse Kil", vastgesteld bij Raadsbesluit van 25 juni 2013.

Op grond van artikel 4 van de bestemmingsplanvoorschriften is de bestemming dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van de locatie: "Bedrijf”, met als dubbelbestemming ‘’Waarde – Archeologie – 3’’, gebiedsaanduiding ‘’Geluidzone – Industrie’’, en nadere gebiedsaanduiding ‘’Milieuzone – Bedrijf t/m categorie 4.2’’.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verkoper en koper een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verkoop. Deze zogenaamde “opteringsverklaring” zal bij ondertekening van de koopovereenkomst door koper zijn ondertekend.

Datum van oplevering
In overleg.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Contact

BedrijfsnaamOoms.com
VestigingDordrecht
ContactpersoonDrechtsteden
E-mailadresdordrecht@ooms.com
Telefoonnummer088-4240173

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 5.250,- per maand
Totale oppervlakte:
990 m2
In units vanaf:
340 m2
Bouwjaar:
1990
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Dordtse Kil III (77), Verspreide huizen (70), Dordtse Kil II (48), Antoniapolder (15), Dordtse Kil I (32), De Sandeling (8), Industriegebied Develpoort (21), Industriegebied Groote Lindt (20), Oostpolder (18), Bakestein (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Dordtse Kil Iii (85), Dordtse Kil Ii (42), Dordtse Kil I (37), Antoniapolder (13), De Geer-Achterlindt (30), Polder Het Nieuwland (30), De Sandeling (8), Develpoort (21), Oosteind / Kooyhaven Ea (21), Groote Lindt (20)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Pieter Zeemanweg 71 in Dordrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Dordrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Dordtse Kil Ii in de buurt Dordtse Kil II te Dordrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 990 m2 en ligt op Pieter Zeemanweg 71 in Dordrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen