Bedrijfsruimte - Huur

Achtseweg Zuid 151 5651GW Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 125,- per m² / jaar

Achtseweg Zuid 151 5651GW Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Achtseweg Zuid 151 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
38700 m2

Beschrijving: Strijp-T is de mix van business en community! Make-Create-Innovate.

Locatie / Ligging: Het karakteristieke en voormalige Philips bedrijfscomplex Strijp T ligt in het westen van Eindhoven en wordt begrensd door de Zwaanstraat (Zuid-westzijde), de Bezuidenhoutseweg (Noord-westzijde), de Achtseweg Zuid (Noordoostzijde) en de Beukenlaan (Zuidoostzijde). Evenwijdig aan de Achtseweg Zuid loopt de spoorlijn.Ten Westen van het complex is het Strijp-R complex gelegen en ten zuiden het populaire Strijp-S complex. Leuk om te vermelden: de letters van de bedrijventerreinen S, T, R staan voor STRijp. De planning van Philips om ook een Strijp IJ en P te realiseren is er helaas dus niet van gekomen. De drie wél aangelegde historische terreinen van Philips kennen een fantastische herontwikkeling waarbij de prachtige gebouwen en de groene omgeving gehandhaafd blijven en waarbij ook ruimte is voor nieuwbouw: Het Innovation District Eindhoven. Strijp-T bestaat voornamelijk uit middelgrote en grote bedrijfsruimten in combinatie met kantoren uit de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. Op het complex is ook de voormalige warmtekrachtcentrale van Philips gelegen, dat herontwikkelt is naar een imposant bedrijfscomplex, genaamd ”Innovation Powerhouse TR”, waarin inmiddels het inspirerende bedrijf Atelier Van Berlo is gevestigd.

Historie: In het verleden is het Strijp-T volledig in gebruik geweest bij Koninklijke Philips Electronics N.V. Op de locatie is onder andere een glaslaboratorium, een papierfabriek en een printfabriek in gebruik geweest. Vanaf 1992 zijn diverse gebouwen, de grond en bedrijfsactiviteiten verkocht aan derden. In de huidige situatie is er onder andere nog sprake van glasvezelproductie, de aanwezigheid van een energiebedrijf en een golfkarton productiebedrijf.

Bereikbaarheid: Strijp-T is uitstekend bereikbaar. Per trein (3 minuten loopafstand van station Strijp-S), auto (5 minuten vanaf de A2), vliegtuig (10 minuten van Eindhoven Airport) en fiets (10 minuten vanaf het stadscentrum). Een bushalte is bij het bedrijvenpark aanwezig en passeert ook de Hoge Openbaar Vervoer lijn (HOV) passeert Strijp-T. De Achtseweg Zuid, aan de spoorzijde van Strijp-T, wordt één van de invalswegen die wordt aangesloten op de stadsring (Beukenlaan). De Achtseweg Zuid wordt hiermee een voorkant voor Strijp-T, met nieuwe entrees en verbeterde oriëntatie op het treinstation. Bij het station vormen het Klokgebouw en gebouw TQ samen de twee belangrijke gebouwen aan het toekomstige stationsplein.
De Zwaanstraat/Oirschotsedijk wordt grotendeels een fietsstraat, niet toegankelijk voor auto's. Strijp-T krijgt daarmee ook een aantrekkelijke route in de Groene Corridor, voor langzaam verkeer met een goede aansluiting op de verlengde Torenallee, de verbindingsweg met Strijp-S. Een mogelijke dwarsverbinding tussen de Halvemaanstraat en de Achtseweg Zuid verbindt Strijp-T met Strijp-R en Drents dorp.

Strategische ligging: De ligging van Strijp-T is strategisch, namelijk in het hart van Brainport; één van de drie mainports van Nederland, dichtbij de binnenstad en naast het populaire Strijp-S. Het gebied is perfect bereikbaar dankzij een treinstation voor de deur, een vliegveld om de hoek en een korte afstand tot de snelweg. Op zéér korte afstand is ook de vernieuwde Internationale School gelegen.

Nederland: Brainport, met Eindhoven als dynamisch kloppend hart, is een toptechnologieregio van wereldformaat. Hightech, innovatie en design gaan hand in hand met hoogwaardige maakindustrie en ondernemerschap. Samenwerking en kennisdeling zitten in het DNA en vormen de basis voor de kenmerkende open innovatie die Brainport slim en sterk maakt. “Make-Create-Innovate”

Eindhoven: Eindhoven heeft een aantal aantrekkelijke thematische bedrijventerreinen of campussen zoals het creatieve Strijp-S, de High Tech Campus, de TU Campus en de toekomstige Brainport Innovation Campus (BIC). Wat daar ontbreekt en waar Strijp-T op in wil spelen, is een plek waar daadwerkelijk proefmodellen gemaakt worden en kleinschalige, hoogwaardige productie plaats vindt die past bij de kennis en kunde van de stad. Door de bedrijven met elkaar te verbinden ontstaan kansen voor kruisbestuiving.

Gebouw TQ (1957), Achtseweg Zuid 151
TQ is verreweg het grootste gebouw van Strijp-T, met bijna 40.000 m2 vloeroppervlakte. We willen gebouw TQ ontwikkelen als de gastheer van het gebied. De ruimten zijn flexibel in te delen en het gebouw kan op diverse manieren worden opgesplitst. Daarmee wordt het voor kleinere bedrijven en starters op gebied van innovatie ook mogelijk om op Strijp T een inspirerende plek te kunnen huren. Grote, open vloervelden met een zware vloerbelasting, stoere industriële afwerking, hoge plafonds en ruime daglichttoetreding maken de te ver-huren ruimten bijzonder gewild. Door de sloop van enkele stramienen van het gebouw zijn snelle dorgangen naar de andere zijde van Strijp-T gerealiseerd die tevens bijdragen aan het gewilde levendige karakter van het gebied.
 
Beschikbare oppervlakten (tekeningen in bijlage)
TQ1
unit 157A ca 303 m² bedrijfsruimte op de begane grond
ca 136 m² kantoorruimte op de verdieping
unit 157B ca 228 m² bedrijfsruimte op de begane grond
ca 103 m² kantoorruimte op de verdieping

TQ2
unit 155A ca 227 m² bedrijfsruimte op de begane grond
unit 155B ca 205 m² bedrijfsruimte op de begane grond
unit 155C ca 230 m² bedrijfsruimte op de begane grond
ca 105 m² kantoorruimte op de verdieping

TQ3
ca 643 m² kelderruimte
unit 153A ca 242 m² bedrijfsruimte op de begane grond
unit 153B ca 224 m² bedrijfsruimte op de begane grond
unit 153C ca 170 m² bedrijfsruimte op de begane grond
unit 153G-H ca 674 m² kantoorruimte op de 1e verdieping
unit 153L-M ca 819 m² kantoorruimte op de 1e verdieping

TQ4
unit 153D ca 314 m² bedrijfsruimte op de begane grond
unit 153E ca 394 m² bedrijfsruimte op de begane grond
unit 153F ca 285 m² bedrijfsruimte op de begane grond
unit 153J-K ca 948 m² kantoorruimte op de 1e verdieping
unit 153N-P ca 1.155 m² kantoorruimte op de 2e verdieping

TQ5
unit 159A-B - 151A ca 1.791 m² bedrijfsruimte op de begane grond
unit 159D-E - 151B ca 2.000 m² kantoorruimte op de 1e verdieping
unit 159F-G - 151C ca 2.000 m² kantoorruimte op de 2e verdieping
unit 159H-D - 151D ca 1.950 m² kantoorruimte op de 3e verdieping
unit 159K-H - 151E ca 1.792 m² kantoorruimte op de 4e verdieping
unit 159M-N - 151F ca 2.000 m² kantoorruimte op de 5e verdieping
unit 159P-R - 151G ca 1.209 m² horecaruimte op de 6e verdieping

TQ6
unit 159C ca 1.836 m² kelderruimte
ca 1.306 m² bedrijfsruimte op de begane grond
ca 534 m² kantoorruimte op de begane grond
ca 534 m² kantoorruimte op de verdieping

*Exclusief algemene, nader toe te bedelen ruimte aan het gehuurde.

Huurprijs kantoorruimte (casco plus)
€ 125,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Inclusief: basisinstallaties t.b.v. ventilatie en koeling, basispakket LED-verlichting, vloerverwarming, monolithisch afgewerkte betonvloer en pantry.

Huurprijs bedrijfsruimte
€ 60,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurprijs kelder
€ 35,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Bijdrage gebruik gemeenschappelijke ruimte 10% van de aanvangshuurprijs.

Servicekosten (vast): € 29,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Verbruikskosten (vast): € 15,00 per m² per jaar ten behoeve van de levering van water en elektra.

Beschikbaar
Op korte termijn.
 
ALGEMENE INFORMATIE
Parkeergelegenheid: Ruime parkeergelegenheid op Strijp-T terrein: één Parkeerplaats per 100 m² inbegrepen in de huurprijs. Extra parkeerplaatsen te huur voor € 100,00 per parkeerplaats per maand te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Glasvezel: Aanwezig op het terrein.
Energielabel: A (tevens groenverklaring ministerie).
Postcode: 5651 CA.
Investeringen: De bouwonderneming van eigenaar van de gebouwen is van ganser harte bereid de gewenste ruimten volledig gebruiksklaar, naar wens van de huurder(s), op te leveren. De investeringen kunnen verdisconteerd worden in een hogere huurprijs en een langere huurtermijn. Wij nodigen u graag uit de mogelijkheden in een persoonlijk onderhoud te bespreken en een huuraanbieding op maat te maken.

ALGEMENE HUURCONDITIES
Huurtermijn: Vijf jaren.
Verlengingstermijn: Vijf jaren.
Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de
consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het (CBS).
Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.
B.T.W.: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor
tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
Huurovereenkomst: R.O.Z.-model, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 125,- per m² / jaar
oppervlakte:
38.700 m2
Bouwjaar:
1945-1959
Buurt:
Industrieterrein:
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied (84), Hurk (88), Industrieterrein Ekkersrijt (30), Meerveldhoven (36), Kapelbeemd (35), Achtse Barrier-Gunterslaer (31), Flight Forum (28), Esp (25), Eeneind (24), Verspreide huizen (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (98), Ekkersrijt (30), Kapelbeemd (46), Breeven (37), T Zand (36), Achtse Barrier (31), Esp (25), Kade (21), De Run 4000 (19), Eeneind Ii (19)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Achtseweg Zuid 151 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Strijp T / Strijp R in de buurt Zwaanstraat te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 38700 m2 en ligt op Achtseweg Zuid 151 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen