Bedrijfsruimte - Huur

Achtseweg Zuid 151 5651GW Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 125,- per m² / jaar

Achtseweg Zuid 151 5651GW Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Achtseweg Zuid 151 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
214 m2 - 639 m2

STRIJP-T TE EINDHOVEN, Achtseweg Zuid 151
Te huur in Gebouw TQ 1 : twee bedrijfsunits!
Beschrijving: Strijp-T is de mix van business en community! Make-Create-Innovate, midden in het Innovation District Eindhoven! In het gebied van de voormalige Philips productielocaties is opnieuw de dynamiek voelbaar én steeds meer zichtbaar. Deze evolutie heeft het gebied geschikt gemaakt voor innovatieve maakbedrijven die hoge eisen stellen aan duurzame huisvesting. Flexibiliteit maakt het mogelijk om te kunnen meebewegen, te anticiperen op de (toekomstige) behoeften van de huurder(s). Op een locatie met karakter, dichtbij de binnenstad en met een uitstekende bereikbaarheid. Door het historische karakter, het comfort maar ook dankzij de prachtige groene omgeving is Strijp-T de plaats waar je wilt werken en verblijven. Zo hopen wij dé gewilde talenten als werknemers aan te trekken die hier trots zelfs op zondag graag komen werken. Door het zakelijke én open karakter van Strijp-T is onderlinge samenwerking tussen bedrijven geen ambitie maar een dagelijks feit. Deze cultuur is mede ontstaan door de visie dat nieuwe perspectieven niet altijd achter gesloten muren ontstaan. Strijp-T nodigt uit om naar buiten te gaan, te ontmoeten en te inspireren. Strijp-T heeft ruime groen- en wandelgebieden. Maak deel uit van dit eco-systeem. In deze brochure geeft het acquisitieteam van Strijp-T een impressie van het volledige gerenoveerde gebouw “Gebouw TQ” op bedrijventerrein Strijp T, waarin een combinatie van bedrijfs-, atelier- en/of kantoorruimten te huur is. Een transformatie van gebouw én terrein die zijn weerga niet kent! Historische gebouwen, met het comfort van nu! Business tot Business.

Locatie / Ligging: Het karakteristieke en voormalige Philips bedrijfscomplex Strijp T ligt in het westen van Eindhoven en wordt begrensd door de Zwaanstraat (Zuid-westzijde), de Bezuiden-houtseweg (Noord-westzijde), de Achtseweg Zuid (Noordoostzijde) en de Beukenlaan (Zuidoostzijde). Evenwijdig aan de Achtseweg Zuid loopt de spoorlijn. Ten Westen van het complex is het Strijp-R complex gelegen en ten zuiden het populaire Strijp-S complex. Leuk om te vermelden: de letters van de bedrijventerreinen S, T, R staan voor SRijp. De planning van Philips om ook een Strijp IJ en P te realiseren is er helaas dus niet van gekomen. De drie wél aangelegde historische terreinen van Philips kennen een fantastische herontwikkeling waarbij de prachtige gebouwen en de groene omgeving gehandhaafd blijven en waarbij ook ruimte is voor nieuwbouw: Het Innovation District Eindhoven. Strijp-T bestaat voornamelijk uit middelgrote en grote bedrijfsruimten in combinatie met kantoren uit de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. Op het complex is ook de voormalige warmtekrachtcentrale van Philips gelegen, dat herontwikkelt is naar een imposant bedrijfscomplex, genaamd ”Innovation Powerhouse TR”, waarin inmiddels het inspirerende bedrijf Atelier Van Berlo is gevestigd.
Historie: In het verleden is het Strijp-T volledig in gebruik geweest bij Koninklijke Philips Electronics N.V. Op de locatie is onder andere een glaslaboratorium, een papierfabriek en een printfabriek in gebruik geweest. Vanaf 1992 zijn diverse gebouwen, de grond en bedrijfsactiviteiten verkocht aan derden. In de huidige situatie is er onder andere nog sprake van glasvezelproductie, de aanwezigheid van een energiebedrijf en een golfkarton productiebedrijf.
Bereikbaarheid: Strijp-T is uitstekend bereikbaar. Per trein (3 minuten loopafstand van station Strijp-S), auto (5 minuten vanaf de A2), vliegtuig (10 minuten van Eindhoven Airport) en fiets (10 minuten vanaf het stadscentrum). Een bushalte is bij het bedrijvenpark aanwezig en passeert ook de Hoge Openbaar Vervoer lijn (HOV) passeert Strijp-T.
De Achtseweg Zuid, aan de spoorzijde van Strijp-T, wordt één van de invalswegen die wordt aangesloten op de stadsring (Beukenlaan). De Achtseweg Zuid wordt hiermee een voorkant voor Strijp-T, met nieuwe entrees en verbeterde oriëntatie op het treinstation. Bij het station vormen het Klokgebouw en gebouw TQ samen de twee belangrijke gebouwen aan het toekomstige stationsplein. De Zwaanstraat/Oirschotsedijk wordt grotendeels een fietsstraat, niet toegankelijk voor auto's. Strijp-T krijgt daarmee ook een aantrekkelijke route in de Groene Corridor, voor langzaam verkeer met een goede aansluiting op de verlengde Torenallee, de verbindingsweg met Strijp-S. Een mogelijke dwarsverbinding tussen de Halvemaanstraat en de Achtseweg Zuid verbindt Strijp-T met Strijp-R en Drents dorp.

Bestemmingsplan Strijp T
Organisaties op Strijp-T hebben een eigen rol in de keten (ecosysteem) van ”make-create-innovate”: Het maken of produceren van producten, het creatief aan deze producten iets toevoegen of verbeteren, of het innovatief met echt nieuwe producten komen. Dit kunnen volledige producten, modules of onderdelen of productiemethoden zijn. Binnen de keten van de scheppende industrie, welke groter is dan alleen Strijp-T, wordt gezamenlijk gekomen van innovatie ideeën tot producten die klaar zijn voor de markt. Het gaat hierbij om fysieke alsook digitale producten. Elke organisatie richt zich op een deel van de keten waar ze specialist in zijn en samen werken met andere specialisten om te komen tot een goed eindresultaat.
Themagebieden Organisaties op Strijp-T zijn werkzaam in één of meerdere van de vier themagebieden. Deze gebieden sluiten aan bij de grote ontwikkelingen en uitdagingen van de toekomst (health, mobility, energy, food, safety).
- Hightech: Ontwikkelen van geavanceerde technologie. Over het algemeen producten met een hoge complexiteit en lage aantallen die er op gericht zijn om met name werken in de toekomst makkelijker, efficiënter en beter te maken. Denk aan: Biotechnologie, medische technologie, precisie-instrumenten, 3D printen, etc.
- Smart society: Op slimme wijze tot oplossingen komen, met behulp van data en technologie, voor de grote veranderingen in onze samenleving, steden en woningen. Op deze manier zorgen organisaties voor een aangenaam en sociaal leven in de veranderende samenleving. Denk aan: Big data, Mobiliteit, leefbaarheid, Internet of Things (loT), etc.
- Sustainability: Onderzoeken hoe op een duurzame manier kan worden voorzien in (groeiende) behoeftes van de mensheid, zonder de mensen, het milieu of de economie in gevaar brengen. Denk aan: Duurzaam bouwen, circulaire economie, energietransitie, etc.
- Experience: Inspelen op de veranderende manier van leven, waar ervaring belangrijker wordt dan bezit. De mens en hun beleving centraal zetten, mogelijk ondersteund door nieuwe technieken. Denk aan: experience- en virtual/augmented reality labs, gamification, etc.
 
Gebouw TQ1 beschikbare units: (zie tekeningen in bijlage)
unit 157A ca 295 m² bedrijfsruimte op de begane grond
ca 130 m² kantoorruimte op de verdieping
unit 157B ca 147 m² bedrijfsruimte op de begane grond
ca 67 m² kantoorruimte op de verdieping

Huurprijs kantoorruimte (casco plus)
€ 125,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Inclusief: basisinstallaties t.b.v. ventilatie en koeling, basispakket LED-verlichting, vloerverwarming, monolithisch afgewerkte betonvloer, pantry en één parkeerplaats per 100 gehuurde m².

Huurprijs bedrijfsruimte
€ 60,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Bijdrage gebruik gemeenschappelijke ruimte 10% van de aanvangshuurprijs.
Servicekosten kantoorruimte (vast): € 29,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Servicekosten bedrijfsruimte (vast): € 7,50 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Verbruikskosten kantoorruimte (vast): € 12,50 per m² per jaar ten behoeve van de levering van water en elektra.
Verbruikskosten bedrijfsruimte (vast): € 7,50 per m² per jaar ten behoeve van de levering van water en elektra.
 
Parkeergelegenheid: Ruime parkeergelegenheid op Strijp-T: één parkeerplaats per gehuurde 100 m² inbegrepen in de huurprijs.
Glasvezel: Aanwezig op het terrein.
Energielabel: A (tevens groenverklaring ministerie).
Postcode: 5651 CA.
Investeringen: De bouwonderneming van eigenaar van de gebouwen is van ganser harte bereid de gewenste ruimten volledig gebruiksklaar, naar wens van de huurder(s), op te leveren. De investeringen kunnen verdisconteerd worden in een hogere huurprijs en een langere huurtermijn. Wij nodigen u graag uit de mogelijkheden in een persoonlijk onderhoud te bespreken en een huuraanbieding op maat te maken.
Huurtermijn: Vijf jaren.
Verlengingstermijn: Vijf jaren.
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubli­ceerd door het (CBS).
B.T.W.: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optie­ verzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspec­teur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huur­der het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.
Huurovereenkomst: R.O.Z.-model, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 125,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
639 m2
In units vanaf:
214 m2
Bouwjaar:
1945-1959
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied (94), Hurk (93), Industrieterrein Ekkersrijt (33), Meerveldhoven (40), Achtse Barrier-Gunterslaer (35), Kapelbeemd (35), Flight Forum (32), Eeneind (26), Esp (25), Verspreide huizen (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (103), Ekkersrijt (33), Kapelbeemd (49), T Zand (41), Breeven (38), Achtse Barrier (35), Esp (25), De Run 4000 (21), Eeneind Ii (21), Kade (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Achtseweg Zuid 151 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Strijp T / Strijp R in de buurt Zwaanstraat te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 639 m2 en ligt op Achtseweg Zuid 151 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen