Bedrijfsruimte - Huur & koop

Avignonlaan 67 5627GA Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 3.750,- per maand

Avignonlaan 67 5627GA Eindhoven
 

Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Avignonlaan 67 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur & koop
602 m2

Te huur bedrijfshal met kantoorruimte Eindhoven. Avignonlaan 67 te Eindhoven (Achtse Barrier 4452)

Locatie :

Het betreft een bedrijfsunit met bijbehorende kantoorruimte alsmede een verhard buitenterrein en eigen parkeerplaatsen voor de deur. Het bedrijfscomplex is gelegen op een opvallende locatie op de hoek van de Tarasconweg en Avignonlaan op bedrijventerrein “Achtse Barrier” in Eindhoven-Noord. Het bedrijventerrein is gunstig gesitueerd ten opzichte van het snelwegennet (A2 en A58), stadscentrum en overige wijken met filevrije ontsluiting, zodat het uitermate geschikt is voor bedrijven met een hoge mobiliteitsgraad. Het onderhavige deel van het bedrijventerrein is sinds jaren negentig ontwikkeld en huisvest met name handels-, ambachts- en lichtindustriële MKB-bedrijven. In de directe omgeving zijn reeds gevestigd; SOS solutions, Mansveld, Ergon Bedrijven, Atos Origin, Eriks, Technische Unie, Citybox, Kwik Fit, de brandweerkazerne en het Bisschop Bekkers Lyceum.

Bereikbaarheid :

Het bedrijventerrein “Achtse Barrier” is gunstig gelegen aan de noordzijde van Eindhoven op korte afstand van de op- en afritten van de A2 (Amsterdam-Maastricht) die aansluiting geeft op de A58 (Tilburg-Eindhoven). Verder ligt het terrein direct bij de Boschdijk, de doorgaande weg van Best naar het centrum van Eindhoven. De Tarasconweg vormt een van de toegangswegen tot het bedrijventerrein en sluit op steenworp afstand aan op de ontsluitingsweg Fransebaan. Enkele jaren geleden is de openbare infrastructuur op het bedrijventerrein ingrijpend aangepakt, waardoor de uitstraling, ontsluiting en parkeervoorzieningen flink zijn verbeterd. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed dankzij de ligging nabij het Bisschop Bekkers Lyceum en een bushalte van het stadsvervoer op slechts 100 meter loopafstand van het object.

Kadastrale gegevens :

Gemeente Woensel, Sektie S, Nummer 4543. Totale perceelsgrootte 950 m².

Oppervlakte :

Bedrijfsruimte Begane grond circa 392 m² v.v.o.

Kantoorruimte Begane grond en 1e verdieping circa 210 m² v.v.o.

Buitenterrein :

Omheind en niet omheind circa 590 m² v.v.o.

Alleen omheind buitenterrein circa 418 m² v.v.o.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Avignonlaan 67 in Eindhoven aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren :
Op het eigen terrein zijn vóór het object voldoende parkeerplaatsen aanwezig alsmede het aanwezige buitenterrein aan de linkerzijde en achterzijde. Tevens kan er in de directe omgeving volop en gratis geparkeerd worden aan de openbare weg.

Bouwjaar : 1998.
Postcode : 5627 GA

Opleveringsniveau Bedrijfsruimte:
- geïsoleerde stalen sandwichpanelen;
- resterende wanden schoonmetselwerk;
- metselwerk borstweringen waarboven sandwichpanelen met vlakke metalen gevelbeplating;
- monolistisch afgewerkte vloeistofdichte betonvloeren;
- gehele pand is onderheid;
- TL-opbouwverlichtingsarmaturen;
- daglichttoetreding via zijramen (linkergevel Avignonlaan);
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- krachtstroominstallatie met -aansluitingen;
- verwarming middels direct gestookte gasheaters;
- vrije hoogte circa 6,50 meter;
- aan de achterzijden bevinden zich olie/vet afscheiden, bezinkput, controle put en pomp put, al deze putten zijn momenteel afgesloten.
- vrije overspanning per hal circa 16 meter.

Opleveringsniveau Kantoorruimte:
- systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen;
- bouwkundige schoonmetselwerk wanden;
- huidige kamerindeling met systeemwanden of metalstud wanden;
- afgesmeerde cementdekvloeren met huidig tapijt*;
- centrale verwarming middels c.v.-ketel met radiatoren, alsmede vloerverwarming op de begane grond;
- gescheiden dames- en herentoilet op beide bouwlagen;
- c.v.-ruimte ook te gebruiken als archiefruimte;
- aluminium kozijnen met draai-/kiepramen en dubbele beglazing;
- op beide bouwlagen een pantry met close-in-boiler;
- mechanische afzuiging in ieder vertrek;
- aparte afzuiging doucheruimtes;
- huidige UTP-bekabeling* en kabelgoten in kantoorkamers;
- brand-/alarminstallatie*;
- brandpreventiemiddelen.
* Genoemde zaken worden eenmalig ter beschikking gesteld. Aanpassingen, onderhoud, vervanging en verwijdering komen voor rekening en risico.

Aanvangshuurprijs: € 45.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Voorschot servicekosten: € 1.794,12 per jaar (2021) te vermeerderen met de geldende B.T.W. te verrekenen op nacalculatie ten behoeve van:
- Onderhoud en service CV ketel;
- Onderhoud en service boilers (3x);
- Onderhoud en service gasheaters;
- Onderhoud en service aan overheaddeur(en);
- Onderhoud en service mechanische afzuiging; en
- Onderhoud en service alarminstallatie (hal en kantoor op één alarmsysteem, waarmee de hal en kantoor apart van elkaar op alarm kunnen worden gezet).

Optie, indien gewenst:
Indien er twee gescheiden systemen gewenst zijn, dan komt er voor ieder object € 340,- per jaar exclusief BTW bij. Voor airco-units op de 2e verdieping komt er per unit € 150,- per jaar exclusief BTW bij.

Huurtermijn : Vijf jaren.

Verlengingstermijn : Vijf jaren.

Opzegtermijn : Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering : Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS). Doch nimmer minder dan 2,5%.

Zekerheidsstelling : Waarborgsom (geen bankgarantie); ter grootte van minimaal drie maanden huur inclusief servicekosten.

B.T.W. : Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract : R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Aanvaarding : Kantoor en bedrijfshal (in overleg met huidige huurder en bij akkoord op korte termijn op te leveren)

Bijzonderheden : Koop is bespreekbaar (N.O.T.K.).

Huurprijs € 3.750,- per maand exclusief 21% BTW en overige kosten als servicekosten (€ 149,51 per maand excl. 21% BTW (2021)) , elektra, gas en water. Tevens dient u rekening te houden met minimaal 3 maanden waarborg.

B.T.W. :
Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract :
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Voor meer informatie Mark Zonnenberg via telefoonnummer 06 - 33433777 of 088-7807800. Eventuele vragen kunt u ook stellen per e-mail via mark@ zonnenberg.com

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Avignonlaan 67 in Eindhoven aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 3.750,- per maand
oppervlakte:
602 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Buitengebied (79), Hurk (78), Industrieterrein Ekkersrijt (34), Meerveldhoven (32), Flight Forum (29), Achtse Barrier-Gunterslaer (28), Kapelbeemd (28), Esp (26), Eeneind (20), Verspreide huizen (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: De Hurk (89), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (36), Breeven (31), T Zand (30), Achtse Barrier (28), Esp (26), De Run 4000 (20), Kade (19), De Tempel / Vlokhoven (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Avignonlaan 67 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Achtse Barrier in de buurt Achtse Barrier-Gunterslaer te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 602 m2 en ligt op Avignonlaan 67 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen