Bedrijfsruimte - Huur

Avignonlaan 67 5627GA Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 517,- per maand

Avignonlaan 67 5627GA Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Avignonlaan 67 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
220 m2

Kantoorunits (kantoorkamers) te huur vanaf ongeveer 15 m² in Eindhoven (All-in tarief).

Ideaal voor ZZP-ers en bedrijven (met een klein personeelsbestand/-bezetting). 24 uur toegang en 7 dagen in de week. Privé kantoorruimte met eigen sleutel en eigen alarmcode en installatie op de meldkamer voor iedere kantoorkamer, mogelijkheid tot eigen internetaansluiting, daarnaast ook een privé parkeerplaats op eigen terrein voor de deur. Gezamenlijke voorzieningen als diverse toiletten op iedere verdieping, op iedere verdieping een pantry en een aparte opbergruimte. Ook mogelijk om kantoorkamer in te richten met eigen meubels. Tevens een airco-unit in iedere kantoorruimte behoord tot de mogelijkheden.

Het kantoorgebouw Enterprise Center is gelegen aan de Avignonlaan 67 te Eindhoven (Achtse Barrier 4452). Dichtbij de uitvalswegen van Eindhoven op een industrieterrein dat aan de andere kant grenst tegen een grote woonwijk.

Kantoorunits zijn te huur vanaf slechts € 517,50 excl. BTW All-in tarief (zie onderstaande tekst) per maand!

Ruime gemeubileerde kantoorkamer met eigen privé parkeerplaats voor de deur, alarm, inclusief servicekosten, gas, water en elektra (op basis van fair use), eigen brievenbus/postvak, voor gezamenlijk gebruik zijn de ontvangstruimte bij ingang, toiletten (op beide verdiepingen), keukens (op beide verdiepingen) en opbergruimte (op beide verdiepingen). Mogelijkheid voor een internet verbinding (ook via glasvezel) en een airco-unit in iedere kantoorruimte behoord tot de mogelijkheden. U heeft 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegang tot de door u gehuurde kantoorunit.

Locatie :

Het betreft een kantoorgebouw high-end uitstraling alsmede een verhard buitenterrein en eigen parkeerplaatsen voor de deur. Het kantoorcomplex Enterprise Center is gelegen op een opvallende locatie op de hoek van de Tarasconweg en Avignonlaan op bedrijventerrein “Achtse Barrier” in Eindhoven-Noord. Het bedrijventerrein is gunstig gesitueerd ten opzichte van het snelwegennet (A2 en A58), stadscentrum en overige wijken met filevrije ontsluiting, zodat het uitermate geschikt is voor bedrijven met een hoge mobiliteitsgraad. Het onderhavige deel van het bedrijventerrein is sinds jaren negentig ontwikkeld en huisvest met name handels-, ambachts- en lichtindustriële MKB-bedrijven. In de directe omgeving zijn reeds gevestigd; SOS Solutions, Mansveld, Ergon Bedrijven, Atos Origin, Eriks, Technische Unie, Citybox, Kwik Fit, de brandweerkazerne en het Frits Philips Lyceum.

Bereikbaarheid :

Het bedrijventerrein “Achtse Barrier” is gunstig gelegen aan de noordzijde van Eindhoven op korte afstand van de op- en afritten van de A2 (Amsterdam-Maastricht) die aansluiting geeft op de A58 (Tilburg-Eindhoven). Verder ligt het terrein direct bij de Boschdijk, de doorgaande weg van Best naar het centrum van Eindhoven. De Tarasconweg vormt een van de toegangswegen tot het bedrijventerrein en sluit op steenworp afstand aan op de ontsluitingsweg Fransebaan. Enkele jaren geleden is de openbare infrastructuur op het bedrijventerrein ingrijpend aangepakt, waardoor de uitstraling, ontsluiting en parkeervoorzieningen flink zijn verbeterd. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed dankzij de ligging nabij het Frits Philips Lyceum en een bushalte van het stadsvervoer op slechts 100 meter loopafstand van het object.

Kadastrale gegevens :

Gemeente Woensel, Sektie S, Nummer 3798. Totale perceelsgrootte 19 are en 10 centiare.

Parkeren :

Op het eigen terrein zijn vóór het object voldoende privé parkeerplaatsen aanwezig. Ieder kantoor heeft een eigen privé parkeerplaats. Tevens kan er in de directe omgeving volop en gratis geparkeerd worden aan de openbare weg.

Bouwjaar : 1998.

Postcode : 5627 GA

Opleveringsniveau Kantoorruimte:

Ruime gemeubileerde kantoorunits met straatzicht en een eigen privé parkeerplaats voor de deur, alarm, inclusief gas, water en elektra (op basis van fair use), eigen brievenbus, voor gezamenlijk gebruik zijn de ontvangstruimte bij ingang, toiletten (op beide verdiepingen), keukens (op beide verdiepingen) en opbergruimte (op beide verdiepingen). Mogelijkheid voor een internet verbinding via glasvezel.

Kantoorruimte Begane grond en 1e verdieping Circa 220 m²

** Deelverhuur van de 220 m² kantoorruimte met 6 parkeerplaatsen is mogelijk. Kantoren 1 t/m 6 zijn los te huren. Prijzen zijn op basis van een 24 maanden contract bij een kortere looptijd (12 maanden) is er een toeslag van toepassing en bij vijfjarige huurcontracten een korting.

Kantoor 1: oppervlakte 14,69 m², huurprijs € 525,- per maand exclusief 21% BTW

Deze kantoorunit ligt direct bij de entree op de begane grond.

Kantoor 2: oppervlakte 15,72 m², huurprijs € 550,- per maand exclusief 21% BTW

Deze kantoorunit is tevens op de begane grond nabij de entree.

Kantoor 3: oppervlakte 19,49 m², is niet meer beschikbaar.

Kantoor 4: oppervlakte 23,51 m², huurprijs € 800,- per maand exclusief 21% BTW

Deze kantoorunit is op de eerste verdieping gelegen en heeft een fantastisch uitzicht over het kruispunt van de Tarasconweg en de Avignonlaan. Tevens is dit de ruimste kantoorunit.

Kantoor 5: oppervlakte 15,21 m², huurprijs € 517,50 per maand exclusief 21% BTW

Deze kantoorunits heeft straatzicht en is de goedkoopste kantoor van de zes.

Kantoor 6: oppervlakte 17,83 m², huurprijs € 743,50 per maand exclusief 21% BTW

Deze kantoorunit heeft net zoals de andere kantoorunits straatzicht, maar bovendien een privé archiefruimte ideaal om uw dossiers uit het zicht op te bergen, maar toch dichtbij de hand te hebben.

Tevens dient u rekening te houden met minimaal 3 maanden waarborgsom.

Kantoren zijn voorzien van:

- systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen (worden vervangen voor LED-verlichting);

- bouwkundige gestucte wanden;

- huidige kamerindeling met geïsoleerde systeemwanden;

- afgesmeerde cementdekvloeren met huidig tapijt/vloerafwerking*;

- centrale verwarming middels c.v.-ketel met radiatoren, alsmede vloerverwarming op de begane grond;

- gescheiden dames- en herentoilet op beide bouwlagen;

- c.v.-ruimte ook te gebruiken als archiefruimte;

- aluminium kozijnen met draai-/kiepramen en dubbele beglazing;

- op beide bouwlagen een pantry met close-in-boiler;

- mechanische afzuiging in ieder vertrek;

- huidige UTP-bekabeling* en kabelgoten in kantoorkamers;

- alarminstallatie*;

- brandpreventiemiddelen.

* Genoemde zaken worden eenmalig ter beschikking gesteld. Aanpassingen, onderhoud, vervanging en verwijdering komen voor rekening en risico van huurder.

Huurtermijn : Twee jaar

Verlengingstermijn : Twee jaar.

Opzegtermijn : zes maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering : Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS). Doch nimmer minder dan 2,5%.

Zekerheidsstelling : Waarborgsom (geen bankgarantie); ter grootte van minimaal drie maanden huur.

B.T.W. : Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract : R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Aanvaarding : Kantoor per direct

Huurprijs vanaf € 517,50 per maand exclusief 21% BTW (all-in tarief, echter exclusief 21% BTW, inclusief privé parkeerplaats voor de deur, privé kantoorkamer gemeubileerd, alarm, elektra, gas en water op fair use gebaseerd. Tevens dient u rekening te houden met minimaal 3 maanden waarborgsom.

Prijzen zijn op basis van een 24 maanden contract bij een kortere looptijd is er een opslag van toepassing. Bij huurcontracten van 5 jaar en langer is een korting op de huursom bespreekbaar.

B.T.W. : Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract : R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Voor meer informatie Mark Zonnenberg via telefoonnummer 06-33433777 of 040-2426622.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 517,- per maand
oppervlakte:
220 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied (98), Hurk (94), Industrieterrein Ekkersrijt (33), Meerveldhoven (41), Achtse Barrier-Gunterslaer (36), Flight Forum (36), Kapelbeemd (36), Eeneind (27), Esp (25), Verspreide huizen (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (105), Ekkersrijt (33), Kapelbeemd (50), T Zand (41), Breeven (40), Achtse Barrier (36), Esp (25), De Run 4000 (22), Eeneind Ii (22), Kade (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Avignonlaan 67 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Achtse Barrier in de buurt Achtse Barrier-Gunterslaer te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 220 m2 en ligt op Avignonlaan 67 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen