Bedrijfsruimte - Huur

Beemdstraat 2 5652AB Eindhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Beemdstraat 2 5652AB Eindhoven
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Beemdstraat 2 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
1350 m2

Locatie

:

Het object is gelegen op bedrijventerrein “De Hurk”, aan de bekende doorgaande weg de “Beemdstraat”.“De Hurk” is van oudsher het meest gewilde en meest bekende bedrijventerrein van de regio Eindhoven. In de directe nabijheid zijn de vestigingen van onder andere Paradigit en Bouwmaat gevestigd en de Albert Heijn XL supermarkt.

Bereikbaarheid

:

Bedrijventerrein “De Hurk” is aan de oostzijde bereikbaar via de rondweg van Eindhoven en aan de westzijde gelegen aan de ringweg van Eindhoven en de op- en afritten van de Randweg N2 (Maastricht – Amsterdam), die een directe verbinding heeft met de A67 (Venlo-Antwerpen) en de A58 (richting Tilburg – Breda).

Kadastrale gegevens

:

Gemeente Strijp, Sectie D, Nummer 1305 (gedeeltelijk).

Oppervlakte

:

Omschrijving

Bouwlaag

Metrage v.v.o.

Bedrijfsruimte

Begane grond

Circa 1.350 m²

Parkeren

:

Ruime parkeergelegenheid.

Bouwjaar

:

1955.

Postcode

:

5652 AB.

Opleveringsniveau Bedrijfsruimte

:

- TL-verlichting;

- verwarming;

- betonnen ondervloer;

- gezamenlijke toegangsdeur en industriedeur.

Aanvangshuurprijs

:

€ 67.500,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Voorschot servicekosten

:

Nader te bepalen.

Huurtermijn

:

Vijf jaren.

Verlengingstermijn

:

Vijf jaren.

Opzegtermijn

:

Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering

:

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling

:

Bankgarantie; ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

Huurbetaling

:

Per kwartaal vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.

:

Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract

:

R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Aanvaarding

:

Per direct.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
1.350 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hurk (78), Buitengebied (70), Industrieterrein Ekkersrijt (34), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (39), Meerveldhoven (32), Flight Forum (29), Achtse Barrier-Gunterslaer (28), Kapelbeemd (28), Esp (26), Eeneind (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (89), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (36), Breeven (31), Schaapsloop 1 (30), T Zand (30), Achtse Barrier (28), Esp (26), De Run 4000 (20), Kade (19)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Beemdstraat 2 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Hurk in de buurt Hurk te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1350 m2 en ligt op Beemdstraat 2 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen