Bedrijfsruimte - Huur

Broekakkerseweg 22 5641PC Eindhoven

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 36.000,- per jaar

Broekakkerseweg 22 5641PC Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Broekakkerseweg 22 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
805 m2

BROEKAKKERSEWEG 22A TE EINDHOVEN

Beschrijving object: Multifunctionele bedrijfsruimte!

Locatie / Ligging: Het object is gelegen in de wijk Oud-Tongelre en kenmerkt zich door de grote diversiteit aan functies (wonen, bedrijfsmatig, winkels). Het complex is gelegen direct naast het bekende en reeds volledig verhuurde “Sectie-C”. In de nabije omgeving bevinden zich onder andere winkelcentrum Karregat, Carcleaning Eindhoven en de Brabantse Verhuiscentrale.
Bereikbaarheid per auto: Het object is gelegen aan de oostzijde van Eindhoven in het stadsdeel Tongelre. Via ’t Hofke en de Koudenhovenseweg Zuid is de N270 binnen enkele autominuten te bereiken. Deze aansluiting zorgt voor een goede bereikbaarheid vanuit zowel Eindhoven als Helmond. De Rijkswegen A2 en A50 zijn op ca. 15 autominuten gelegen.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Op twee minuten loopafstand is een bushalte gelegen met een directe verbinding naar het NS Station Eindhoven.
Kadastrale gegevens: Gemeente Tongelre, Sectie G, Nummer 1832, Grootte 32 are en 30 centiare (gedeeltelijk).
Oppervlakten: Ca. 805 m2 bedrijfsruimte.
Parkeergelegenheid: Op eigen terrein zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar verder is er voor de deur een openbaar parkeerterrein gelegen met zéér ruime parkeervoorzieningen.
Postcode: 5641 PC.
Bouwjaar: 1980, volledig gerenoveerd in 2007.
Opleveringsniveau bedrijfsruimte: - monoliet afgewerkte betonvloer;- verwarming middels direct gasgestookte heaters;- opbouw TL-verlichting;- vrije hoogte bedrijfsruimte ca. 8m1;- 2x elektrisch bedienbare overheaddeur met loopdeur;- inbouwkantoor met pantryopstelling in toilet;- tweede pantry en toilet in achterste bedrijfsruimte;
Bestemming: Bedrijfsdoeleinden I (zie bijlage).
Datum beschikbaar: Per direct.

HUURCONDITIES
Jaarlijkse aanvangshuurprijs bedrijfsgebouw : € 36.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit per automatische incasso.
Leveringen en diensten (servicekosten): Nader te bepalen.
Huurtermijn: Vijf jaren.
Verlengingstermijn: Vijf jaren.
Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.
B.T.W.: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
 Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 36.000,- per jaar
oppervlakte:
805 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hurk (95), Buitengebied (56), Industrieterrein Ekkersrijt (34), Meerveldhoven (41), Flight Forum (37), Achtse Barrier-Gunterslaer (36), Kapelbeemd (36), Eeneind (27), Esp (26), Schooten (21)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (106), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (50), Breeven (37), Achtse Barrier (36), Esp (26), De Run 4000 (22), Eeneind Ii (22), Kade (22), Flight Forum (20)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Broekakkerseweg 22 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Herzenbroeken in de buurt Muschberg Geestenberg te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 805 m2 en ligt op Broekakkerseweg 22 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen