Bedrijfsruimte - Huur

Bruggelaan 10 5628RH Eindhoven

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 3.250,- per maand

Bruggelaan 10 5628RH Eindhoven
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Bruggelaan 10 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
795 m2

Te huur bedrijfshal met kantoorruimte Eindhoven

Het betreft een bedrijfshal met kantoorruimte gelegen in stadsdeel Woensel bij de afslag naar de J.F. Kennedylaan. Het bedrijventerrein grenst aan woonwijk en winkelcentrum De Tempel. In de directe omgeving zijn gebruikers gevestigd zoals Jumbo, Boerenbond, Gamma, Psyq, Randstad, Baker Tilly Berk alsmede De Telefoongids.

Locatie: Bruggelaan 10 te Eindhoven

Circa 86 m² kantoorruimte verdeeld over begane grond en eerste etage 86 m² opbergruimte; en Circa 623 m² overdekte bedrijfsruimte op de begane grond en 240 m² buitenterrein (afsluitbaar).

Bereikbaarheid:

Het object ligt aan de Herentalsweg, nabij de woonwijk De Tempel (Eindhoven Noord), is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, winkelcentra op loopafstand en op een steenworp afstand van de op- en afritten van de J.F. Kennedylaan. De J.F. Kennedylaan is één van de hoofdontsluitingswegen van Eindhoven en vormt een verbinding tussen de snelwegen A50/A58 en het centrum van Eindhoven. Het Centraal Station is op ca. 5 autominuten gelegen. De nabijheid van het kruispunt van de (inter)nationale autosnelwegen A2, A58, 50 en A67 maken de locatie uitstekend bereikbaar.

Kantoorruimte zijn voorzien van:

- Showroom voorgevel;
- Overheaddeur achterzijde;
- Ingang met rolluik op begane grond;
- Nette afwerking;
- Toiletten op begane grond (met aparte klantentoilet);
- Pantry en kantoorruimte op begane grond;
-Aparte dienstingang aan de Bruggelaan zijde; en
- Alarminstallatie met keurmerk.

Bedrijfshal:

- Op diverse punten krachtstroom;
- Twee heaters;
- CV ketel t.b.v. toiletten, pantry en kantoorruimtes;
- TL-verlichting;
- Overheaddeur met aparte achterdeur (incl. anti-inbraak sloten);
- Alarminstallatie met keurmerk;
- Afsluitbare opbergruimtes op buitenterrein; en
- Afsluitbaar en omheind buitenterrein.

Het pand is uitstekend geschikt voor logistiekbedrijf, distributiehal, meubelmakerij, reclame bedrukking- of foliebedrijf, groothandel, elektronica zaak, automobielbedrijf, schoonmaakbedrijf etc. De bedrijfsruimte heeft een ruim omschreven bestemmingsplan met vele mogelijkheden.

Huurprijs € 3.250,- per maand excl. 21% BTW en overige kosten als servicekosten (2017: € 100,88 excl. 21% BTW) , energie en water. Tevens dient u rekening te houden met minimaal 3 maanden waarborg.

B.T.W. :

Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract :

R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Voor meer informatie Mark Zonnenberg via telefoonnummer 06- 33433777 of 040- 24123555. Eventuele vragen kunt u ook stellen per e-mail via [email protected] autoinn.nl .

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Bruggelaan 10 in Eindhoven aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 3.250,- per maand
oppervlakte:
795 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (372), Hurk (9), Industrieterrein Ekkersrijt (8), Buitengebied (7), Achtse Barrier-Gunterslaer (6), Eeneind (6), Flight Forum (6), Esp (5), Braakhuizen-Noord (3), Verspreide huizen Boord (3), Zesgehuchten (3)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (89), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (36), Breeven (31), T Zand (30), Achtse Barrier (28), Esp (26), De Run 4000 (20), Kade (19), De Tempel / Vlokhoven (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bruggelaan 10 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Tempel / Vlokhoven te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 795 m2 en ligt op Bruggelaan 10 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen