Bedrijfsruimte - Huur

Europalaan 150 5622NA Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 145.000,- per jaar

Europalaan 150 5622NA Eindhoven
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Europalaan 150 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
913 m2

EUROPALAAN 150 TE EINDHOVEN

Beschrijving object : Zelfstandig kantoor-/praktijkgebouw met ruime parkeervoorzieningen gelegen nabij het Catharina Ziekenhuis op een prominent en ruim opgezet hoekperceel: unieke combinatie authentieke villa met moderne aanbouw!

Locatie / Ligging : Het betreft een monumentale villa met moderne aanbouw gelegen nabij het kleinschalige bedrijventerrein “Rapenland”. De villa dateert uit 1911 en bestaat uit 3 bouwlagen, de opvallende nieuwbouw aan de achterzijde is in 2010 gerealiseerd. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd: buurman “Zorg van de Zaak”, Notariskantoor Van Hussen Kock van Puijenbroek, Orthopedisch centrum Buchrnhornen en Plus Supermarkt.

Onderscheidend: - markant hoekperceel: zichtlocatie; - combinatie authentieke (villa) en modern (nieuwbouw); - volledig instapklaar; - mooie authentieke elementen.

Bereikbaarheid per auto : Door de ligging aan een drukke ontsluitingsweg naar Eindhoven Noord is er sprake van een locatie met een prima attentiewaarde en uitstekende bereikbaarheid. Via de Europalaan is direct aansluiting te verkrijgen op de rondweg, waar vervolgens het snelwegennet A2-A50-A58 binnen 10 minuten bereikbaar is. Het stadscentrum is bovendien op korte afstand gelegen.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens uitstekend door de aanwezigheid van een bushalte direct voor het gebouw met verbindingen van en naar het Centraal Station en de diverse stadsdelen. Eindhoven Airport is op ca 10 minuten rijden gelegen.

Kadastrale gegevens: Gemeente Woensel, Sectie G, Nummers 4301, 6346 en 6347, Grootte 22 are en 37 centiare (2.237 m²).

Oppervlakten:
  Kantoorruimte Aanbouw Koetshuis Totaal
Begane grond 198 m² 220 m² 66 m² -
1e verdieping 94,5 m² 220 m² 20 m² -
2e verdieping 94,5 m² - - -
Totaal (v.v.o) 387 m² 440 m² 86 m² 913 m²

Parkeergelegenheid : Op eigen terrein zijn ca 20 parkeerplaatsen beschikbaar.

Postcode : 5622 NA.

Bouwjaar: Jaren 30 (villa) en 2010 (aanbouw).

Opleveringsniveau: - monumentale voordeur en trap;- diverse (gerestaureerde) authentieke elementen;- houten vloer, tegelvloer, vloerbedekking en linoleum;- diverse toiletgroepen;- luxe pantry;- verwarming;- verlichting;- koeling;- airconditioning en luchtbehandeling;- diverse (behandel)kamers;- hoge plafonds.

Bestemming: Zie bijlage.

Datum beschikbaar: Per direct.

HUURCONDITIES
Jaarlijkse aanvangshuurprijs: € 145.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.
Huurtermijn: Vijf jaren.
Verlengingstermijn: Vijf jaren.
Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.
B.T.W. : Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
Of
Er kan echter vrij van B.T.W. gehuurd worden indien huurder niet B.T.W.-plichtig is. Ten behoeve van de B.T.W. over de kosten van beheer en onderhoud zal alsdan een percentage van de huursom in rekening worden gebracht om het voor verhuurder ontstane B.T.W. nadeel te compenseren.
Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 145.000,- per jaar
oppervlakte:
913 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (386), Hurk (8), Flight Forum (5), Esp (4), Achtse Barrier-Gunterslaer (3), Buitengebied (3), Eeneind (3), Industrieterrein Ekkersrijt (3), Mispelhoef (2), Braakhuizen-Noord (1), Doornakkers-West (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (89), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (36), Breeven (31), T Zand (30), Achtse Barrier (28), Esp (26), De Run 4000 (20), Kade (19), De Tempel / Vlokhoven (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Europalaan 150 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 913 m2 en ligt op Europalaan 150 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen