Bedrijfsruimte - Huur

Fijenhof 2 5652AE Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 22.500,- per jaar

Fijenhof 2 5652AE Eindhoven
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Fijenhof 2 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
402 m2

Locatie / Ligging
Dit representatieve bedrijfsgebouw is gelegen op het meest gewilde en meest bekende bedrijventerrein van Eindhoven, “De Hurk”, dat een grote verscheidenheid aan bedrijven op het gebied van productie, industrie en handel huisvest. Het is een gewilde vestigingsplaats voor uiteenlopende mkb-bedrijven alsmede (inter)nationaal georiënteerde grote ondernemingen uit de high-tech en maakindustrie, zoals Copaco, VDL Groep, NTS Group, KMWE, HQ Pack, Hanos, Van Zelst en Air Liquide. De Fijenhof is een zijstraat van de Meerenakkerweg, die de verbinding vormt tussen de op-/afritten van de N2 aan de westzijde en de rondweg aan de oostzijde.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein “De Hurk” is direct gelegen aan de op- en afritten van de randweg N2/A2 (Amsterdam-Maastricht), die snel aansluiting biedt op de A67 (Venlo-Antwerpen) en de A58 (Eindhoven-Breda). De vlakbij het gebouw gelegen Meerenakkerweg is de hoofdader over het bedrijventerrein en verbindt de rondweg van Eindhoven aan de oostzijde met buurgemeente Veldhoven en de randweg N2 aan de westzijde. De op-/afritten van de N2 ter hoogte van de Meerenakkerweg liggen hierdoor op slechts één minuut rijden van het object, waardoor de bereikbaarheid met auto- en vrachtverkeer optimaal te noemen is. Daarnaast is er sprake van diverse bushalten op beperkte loopafstand van het object, met frequente verbinding van en naar Eindhoven-centrum en het Centraal Station. Tevens bevindt zich aan de rand van “De Hurk” aan de Noord-Brabantlaan een halte van de HOV-lijn die het centrale treinstation met Eindhoven Airport verbindt. Eindhoven Airport is op ca 10 minuten rijden gelegen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Strijp, Sectie D, Nummer 3405 (gedeeltelijk).

Onderscheidend:
- representatief complex;
- ruime daglichttoetreding;
- vrije overspanning;

Oppervlakten: Ca. 402 m2 bedrijfsruimte.

Postcode: 5652 AE.

Bouwjaar: 1998.

Opleveringsniveau:
- vrije overspanning;
- monoliet afgewerkte zware betonvloer;
- krachtstroom;
- geïsoleerde gevels;
- krachtstroom installatie;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- alarminstallatie;
- vrije hoogte ca 6 meter;
- brandblusvoorzieningen.

Opleveringsniveau buitenterrein:
- hekwerk;
- verharding met klinkers en betontegels;
- parkeerterrein;
- terreinverlichting.

Energielabel: A.

Architect: Architectenburo Van Santvoort B.V.
Bestemming:
Bedrijventerrein De Hurk-Croy 2017.
Enkelbestemming: Bedrijventerrein – 1.
Functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 5.1.

Aanvaarding: 3e kwartaal 2021.

HUURCONDITIES

Aanvangshuurprijs: € 22.500,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Huurtermijn: Tot en met 28 februari 2025 (onderhuur).

Verlengingstermijn: In overleg.

Opzegtermijn: Niet van toepassing.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

BTW: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.

Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Bezichtiging? Bel Q Bedrijfslocaties B.V. op 040 - 2 12 22 12.
Vermelde informatie is ons inziens uit betrouwbare bron verkregen en met de grootste zorg opgesteld. Q Bedrijfslocaties B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens die vrijblijvend worden verstrekt aan meerdere partijen. Dit is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot de start van een onderhandeling. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor dat onze opdrachtgever hieraan zijn goedkeuring dient te verlenen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 22.500,- per jaar
oppervlakte:
402 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (386), Hurk (8), Flight Forum (5), Esp (4), Achtse Barrier-Gunterslaer (3), Buitengebied (3), Eeneind (3), Industrieterrein Ekkersrijt (3), Mispelhoef (2), Braakhuizen-Noord (1), Doornakkers-West (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (89), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (36), Breeven (31), T Zand (30), Achtse Barrier (28), Esp (26), De Run 4000 (20), Schaapsloop 1 (20), Kade (19)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Fijenhof 2 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Hurk te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 402 m2 en ligt op Fijenhof 2 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen