Bedrijfsruimte - Huur

Flight Forum 3725 5657DX Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 305.000,- per jaar

Flight Forum 3725 5657DX Eindhoven
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Flight Forum 3725 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
4643 m2

Locatie / Ligging
Flight Forum is een hoogwaardig gemengd bedrijvenpark, direct aan Eindhoven Airport grenzend. Het park heeft een totale omvang van zo’n 65 hectare. Het betreft een nieuw te bouwen logistiek complex met drie zelfstandige units, gelegen op één van de laatste beschikbare kavels. Eén van de drie units is beschikbaar voor (tijdelijke) verhuur. In de directe omgeving zijn onder andere AKD, ASML, DHL, TMC, Philips, Van den Eijnden Verhuizingen, Stabilo International,Atos Origin, Renewi, Deloitte en Meta Verhuizingen gevestigd.

Bereikbaarheid per auto
Met eigen vervoer is de locatie eveneens uitstekend bereikbaar middels directe aansluiting op de Randweg Eindhoven (N2) met goede en snelle verbindingen naar de snelwegen A2 (Maastricht-Amsterdam), A50 (Eindhoven-Arnhem), A67 (Venlo-Antwerpen) en A58 (Eindhoven-Tilburg).

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Centraal op Flight Forum bevindt zich het station van de HOV-lijn (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) met verbindingen naar Eindhoven-Centrum, Centraal Station en Eindhoven Airport. Het luchthavengebouw is op ca 15 minuten lopen gelegen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Strijp, Sectie F, Nummer 1849, Grootte 15.765 m² (gedeeltelijk).

Onderscheidend
- uitstekende verhouding tussen het aantal m²’s (logistieke) bedrijfsruimte ten opzichte van het aantal (beperkte) aantal m²’s kantoorruimte;
- uitstekende bereikbaarheid door ligging nabij A2;
- moderne logistieke gebruikersvoorzieningen; eigen laadkuil met twee docks en vrije hoogte ca 12,20 m.

Oppervlakte:
ca 4.403 m² logistieke ruimte (2 docks) met ca 240 m² (*meer/minder m² kantoor mogelijk) kantoorruimte op de begane grond.

Parkeergelegenheid: Op eigen terrein zijn 45 parkeerplaatsen beschikbaar.

Postcode: 5657 DX.

Bouwjaar: 2019-2020.

Algemene bouwkundige gegevens:
Een technische beschrijving is op ons kantoor beschikbaar.

Architect: Pauwert Architectuur.

Opleveringsniveau:
- vrije hoogte ca 12,20 meter;
- vloerbelasting opslagruimte ca 5000 kg/m²;
- monoliet afgewerkte betonvloer;
- laadkuil met twee loadingdocks;
- één elektrisch bedienbare overheaddeur op maaiveld;
- LED-verlichting 200lux met bewegingsmelders in opslagruimte;
- LED-verlichting 500lux met bewegingsmelders en daglichtsensoren in kantoren;
- verwarming bedrijfsruimte middels vloerverwarming;
- dak voorzien voor aanbrengen PV installatie;
- sanitaire groepen;
- pantry in kantoren;
- afgesmeerde cementdekvloer in kantoren;
- klimaatvoorziening in kantoren.

Glasvezel: Deze locatie zal over glasvezel beschikken.

Energielabel: A.

Bestemming: Zie bijlage.

Datum beschikbaar: Medio/eind december 2020.

HUURCONDITIES

Aanvangshuurprijs logistieke ruimte: € 58,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Aanvangshuurprijs kantoorruimte: € 125,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Aanvangshuurprijs parkeerplaatsen: € 450,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Resulterend in totale huursom: € 305.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Parkmanagement: Verplichte bijdrage parkmanagement Flight Forum à € 2,18 per m² perceelsoppervlakte per jaar exclusief B.T.W.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit per automatische incasso.

Huurtermijn: Drie jaren (onderhuur).

Verlengingstermijn: In overleg.

Opzegtermijn: Niet van toepassing.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

B.T.W.: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.

Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Bezichtiging? Bel Q Bedrijfslocaties B.V. op 040 - 2 12 22 12.

Vermelde informatie is ons inziens uit betrouwbare bron verkregen en met de grootste zorg opgesteld. Q Bedrijfslocaties B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens die vrijblijvend worden verstrekt aan meerdere partijen. Dit is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot de start van een onderhandeling. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor dat onze opdrachtgever hieraan zijn goedkeuring dient te verlenen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 305.000,- per jaar
oppervlakte:
4.643 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (386), Hurk (8), Flight Forum (5), Esp (4), Achtse Barrier-Gunterslaer (3), Buitengebied (3), Industrieterrein Ekkersrijt (3), Mispelhoef (2), Doornakkers-West (1), Drents Dorp (1), Industrieterrein De Stad (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (89), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (36), Breeven (31), T Zand (30), Achtse Barrier (28), Esp (26), De Run 4000 (20), Kade (19), De Tempel / Vlokhoven (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Flight Forum 3725 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Flight Forum te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 4643 m2 en ligt op Flight Forum 3725 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen