Bedrijfsruimte - Huur

Kalverstraat 76 5642CJ Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 110,- per m² / jaar

Kalverstraat 76 5642CJ Eindhoven
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Kalverstraat 76 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
500 m2 - 1150 m2

KALVERSTRAAT 76 TE EINDHOVEN

Beschrijving object: Inspirerende “loft offices” in volledig duurzaam en onder architectuur herontwikkeld, creatief bedrijvencomplex The Village : 1.150 m² op één laag (begane grond)!

Let op! De ruimte dient nog te worden afgebouwd. De foto’s en artist impressions geven een goed beeld wat de verhuurder beoogt in de look & feel van de toekomstige ruimte.

Locatie / Ligging: Het bekende complex is gelegen aan de rondweg Eindhoven, nabij het centrum en tegen de gewilde woonomgeving Parklaan en Fuutlaan aan, die bekend staat als woonwijk “Villapark”. Op 10 minuten loopafstand van zowel het centrum als het centraal station. Strategisch gelegen tussen High Tech Campus, Automotive Campus, Tue en het centrum van Eindhoven. Jarenlang is dit bedrijfsgebouw in gebruik geweest bij de prestigieuze drukkerij Lecturis. Op korte afstand is de Tongelresestraat gelegen. Hier zijn supermarkten te vinden zoals Aldi en Albert Heijn, landelijke ketens Etos, Kruidvat, Blokker en Action, alsmede de plaatselijke groenteboer, bakker en slager. In het complex zijn Twisted en Okko Projectmanagement reeds gehuisvest.

Bereikbaarheid per auto: Het markante object is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De rondweg van Eindhoven is direct bereikbaar. Ook heeft het object een prima bereikbaarheid met verbindingen naar het nationale wegennet (A2 Maastricht/Eindhoven/Amsterdam), (A67 Venlo/Eindhoven/Antwerpen) en de (A58 Eindhoven – Tilburg).

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Het centraal station bevindt zich op ca zes minuten fietsafstand (1.7 km). In de Tongelresestraat (op loopafstand) bevindt zich een bushalte (lijn 55).

Kadastrale gegevens: Gemeente Tongelre, Sectie F, Nummers 1580 en 1581 (gedeeltelijk), Grootte 53 are en 88 centiare (= 5.388 m²).  

Oppervlakten : Ca 1.150 m² “loft offices” op de begane grond, in overleg eventueel te splitsen in twee zelfstandige units. Ook te gebruiken als bijvoorbeeld studio-, atelier- en/of labruimten.

Onderscheidend: - energielabel A;- eigen identiteit;- veel daglicht;- opvallende ligging;- volledig gerenoveerd naar huidige eisen modern kantoor;- prima bereikbaarheid;- ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Parkeren: Op eigen terrein zijn een ruim aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur, in overleg nader te bepalen.

Postcode: 5642 CJ.

Bouwjaar: 1991 met volledige renovatie in 2018-2019.

Energielabel: A.

Opleveringsniveau totaal (basis): - alarmsysteem met individueel toegangscontrolesysteem;- eigen entree;- afwerking vloer in overleg;- vrije hoogte ca 4,5 meter; - duurzame verwarming middels warmtepomp/CV-installatie via vloerverwarming;- mechanische ventilatie met koeling;- aluminium buitenkozijnen met zonwerend isolatieglas;- toiletgroep voorzien van portaal met fonteintje;- pantry.

Datum beschikbaar: In overleg.

HUURCONDITIES

Jaarlijkse aanvangshuurprijs: € 110,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurprijs parkeerplaatsen: € 100,00 per parkeerplaats per maand te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit per automatische incasso.

Leveringen en diensten (servicekosten): Ten behoeve van de onderstaande leveringen en diensten wordt een voorschot
servicekosten á € 35,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W. in rekening gebracht.
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende zaken en diensten komen partijen overeen dat deze kunnen betreffen; a. de kosten voor het doen functioneren van;- de centrale verwarmingsinstallatie, warmwatervoorzieningen;- luchtbehandelingsinstallatie;- installatie voor automatische deuropeners;- oproepinstallatie en belinstallatie;- optimaliserings-, signalerings- en bewakingsapparatuur;
waaronder verstaan worden:1. kosten van de levering van brandstof (inclusief vastrecht);2. kosten van de levering en het verbruik van electriciteit voor het electrische gedeelte van de installaties;3. kosten van het reinigen van de ketels, de kosten van bediening, meteropname, periodiek onderhoud ed.
b. de kosten van het gebruik, schoonhouden en schilderwerk van de algemene en gezamenlijke met andere huurders te gebruiken ruimten;
c. de kosten van electriciteitsverbruik (inclusief vastrecht/netwerkkosten) en vervanging van lampen in de algemene en de gezamenlijk met andere huurders te gebruiken ruimten, onderhoud en schoonmaken van de buitengevels en buitenverlichting,
d. de kosten van de levering van elektriciteit (inclusief vastrecht/netwerkkosten)voor de ruimte in gebruik bij de huurders, middels tussenmeter in de meterkast van huurder;
e. de kosten van waterlevering (inclusief vastrecht/netwerkkosten) voor de ruimte in gebruik bij de huurders alsmede het onderhoud van de drukverhoginginstallatie;
f. de kosten van onderhoud en schoonmaak van de vloerafwerking in de algemene en gezamenlijk met andere huurders te gebruiken ruimten;
g. de kosten van het onderhoud en de periodieke controle van de brandblusapparatuur/ brandmeldinstallatie/gebouwbewakings-, storingsmeld- en noodstroominstallatie;
h. de kosten van verzorging van de plantenbakken die bij het gebouw behoren;
i. de kosten van het onderhoud en het reinigen van de buitengoten en hemelwaterafvoer;
j. onderhoud en reinigen van het rioolstelsel;
k. de kosten van het periodiek wassen van de ruiten van het gehuurde aan de buitenzijde en de
ruiten aan de binnenzijde van de gemeenschappelijke ruimten, alsmede de kosten van
energieverbruik en periodiek onderhoud aan de glazenwasinstallatie en zonwering;
l. de kosten van het onderhoud aan het buitenterrein cq parkeerplaatse alsmede de tuinaanleg en afvoerkosten
van huisafval;
m. de kosten van eventuele noodzakelijke uitbreiding van het voorzieningenpakket;
n. de kosten van administratie zijnde 5% van de leden a tot en met m van dit artikel.

Huurtermijn: Vijf jaren.

Verlengingstermijn: Vijf jaren.

Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de con­sumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubli­ceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

B.T.W.: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercen­tage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/ verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optie­verzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspec­teur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huur­der het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.

Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 110,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.150 m2
In units vanaf:
500 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (386), Hurk (8), Flight Forum (5), Esp (4), Achtse Barrier-Gunterslaer (3), Buitengebied (3), Eeneind (3), Industrieterrein Ekkersrijt (3), Mispelhoef (2), Braakhuizen-Noord (1), Doornakkers-West (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (89), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (36), Breeven (31), T Zand (30), Achtse Barrier (28), Esp (26), De Run 4000 (20), Kade (19), De Tempel / Vlokhoven (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kalverstraat 76 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1150 m2 en ligt op Kalverstraat 76 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen