Bedrijfsruimte - Huur & koop

Lodewijkstraat 46 5652AC Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 130.000,- per jaar

Lodewijkstraat 46 5652AC Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Lodewijkstraat 46 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur & koop
2731 m2

LODEWIJKSTRAAT 46 TE EINDHOVEN
Beschrijving object: Opvallend bedrijfscomplex gelegen op het gewilde bedrijventerrein “De Hurk”!
Locatie / Ligging: Dit bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein De Hurk te Eindhoven, ten zuidwesten van het centrum. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van bedrijven. De Dillenburgstraat grenst enerzijds aan de Beemdstraat, waar kantoorgebruikers als Govers Accountants, Ictivity, DTZ Zadelhoff zijn gevestigd; anderzijds aan de Hurksestraat met vestigingen van o.a. Hakapak, Sol Hekwerken, Sligro, Van der Winkel en VDL. 
Bereikbaarheid per auto: Bedrijventerrein “De Hurk” is direct gelegen aan de op- en afritten van de snelweg A2 (Amsterdam-Maastricht), die een directie verbinding biedt met de snelweg A67 (Venlo-Antwerpen) en de A58 (Eindhoven-Breda). Recent is een nieuwe op- en afrit gerealiseerd aan de A2 ter hoogte van de Meerenakkerweg waardoor de bereikbaarheid nog verder is verbeterd.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Verder bevindt zich een bushalte van het openbaar vervoer aan de Meerenakkerweg. De bereikbaarheid is nog beter geworden sinds de aanleg van de Hoogwaardige Openbaar Vervoerslijn die Veldhoven en Eindhoven-centrum met elkaar verbindt (via de Noord-Brabantlaan).
Kadastrale gegevens: Gemeente Strijp, Sectie D, Nummer 2549, Grootte 31 are (= 3.100 m²).
Onderscheidend: - vrijstaand complex;- uitstekende verhouding tussen het aantal m²’s bedrijfsruimte ten opzichte van het aantal m²’s kantoorruimte/showroom.
Oppervlakten:
  Bedrijfsruimte Kantoorruimte Showroom/ kantoorruimte
Begane grond 1.785 m² - 326 m²
1e verdieping 275 m² 345 m² -
Totaal (v.v.o) 2.060 m² 345 m² 326 m²
Parkeergelegenheid: Op eigen terrein. Verder is er ook nog een openbare parkeerplaats voor de deur gelegen waar gratis geparkeerd kan worden.
Postcode : 5652 AC.
Bouwjaar: 1990.
Opleveringsniveau showroom/kantoorruimte: - entree showroom met elektrische schuifdeuren;- rolluiken;- ruime glazen voorpui begane grond;- gescheiden dames/heren toiletgroep;- kantine;- dubbele beglazing met te openen ramen;- deels tegelvloer en deels vloerbedekking;- zonnescreens;- verwarming middels CV-radiatoren met thermostatische kranen;- systeemplafonds;- verlichting middels TL-inbouwarmaturen;- airco-installatie (Toshiba);- kluis.
Opleveringsniveau bedrijfsruimte:- monolitisch afgewerkte betonvloer;- vrije hoogte van circa 6 meter;- vrije overspanning;- lichtstraten;- staalconstructie;- verlichting middels TL-opbouwverlichting;- verwarming middels heaters;- geïsoleerd; - elektrisch bedienbare overheaddeur met tochtsluis;- werkplaats;- was- en kleedruimte;- entresolvloer;- goederenlift;- inbouwkantoor;- alarminstallatie met bewegingsmelders en magneetcontacten; beveiligingsklasse minimaal 4;- brandblusvoorzieningen.
Glasvezel: Deze locatie heeft al glasvezel!
Energielabel: Wordt aangevraagd.
Bijzonderheden: - vernieuwd in 2014 - alle ramen en CV-installatie;- vernieuwd in 2016/2017 - airco-installatie Toshiba;
- lichtstraten;- schilderwerk buitenzijde.
Datum beschikbaar: Per direct.

HUURCONDITIES
Jaarlijkse aanvangshuurprijs: € 130.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.Huurbetaling: Per kwartaal vooruit per automatische incasso.
Huurtermijn: Vijf jaren.
Verlengingstermijn: Vijf jaren.
Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.
Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.
B.T.W.: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

KOOPCONDITIES
Vaste koopsom: € 1.600.000,00 Kosten Koper.
Staat: De koopsom is gebaseerd op basis van de huidige staat van het object.
Notaris: Door koper nader te bepalen.
Overdrachtsbelasting: Van toepassing (6%).
Omzetbelasting: Er kan vrij van B.T.W. geleverd worden.
Bodem: Geen belastende feiten bekend.
Zekerheidsstelling: Bankgarantie van 10% van de koopsom te voldoen bij ondertekening van de koopovereenkomst.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 130.000,- per jaar
oppervlakte:
2.731 m2
Bouwjaar:
1990
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Buitengebied (92), Hurk (95), Industrieterrein Ekkersrijt (33), Meerveldhoven (41), Achtse Barrier-Gunterslaer (36), Flight Forum (36), Kapelbeemd (36), Eeneind (27), Esp (25), Verspreide huizen (19)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: De Hurk (106), Ekkersrijt (33), Kapelbeemd (50), T Zand (41), Breeven (40), Achtse Barrier (36), Esp (25), De Run 4000 (22), Eeneind Ii (22), Kade (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lodewijkstraat 46 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Hurk in de buurt Hurk te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 2731 m2 en ligt op Lodewijkstraat 46 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen