Bedrijfsruimte - Huur

Luchthavenweg 10 5657EB Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 132,- per m² / jaar

Luchthavenweg 10 5657EB Eindhoven
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Luchthavenweg 10 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
2310 m2

Locatie / Ligging
Het opvallende bedrijfscomplex is gelegen aan de Luchthavenweg, de hoofdverkeersader naar Eindhoven Airport, op een duidelijke zichtlocatie, schuin tegenover de ontvangst- en vertrekhal van Eindhoven Airport. Het betreft een bedrijfsgebouw bestaande uit twee bouwdelen en elk gebouwd in drie bouwlagen, dat wordt gehuurd door Smit Thermal Solutions B.V. ten behoeve van haar hoogwaardige ontwikkelactiviteiten. Eindhoven Airport heeft zich ontwikkeld tot een hoogwaardig bedrijventerrein met een diversiteit aan regionaal, landelijk en wereldwijd opererende bedrijven, uiteenlopend van de zakelijke- en commerciële dienstverlening tot productie – en distributiebedrijven. Aan de Luchthavenweg zijn hoofdzakelijk kantoorgebouwen gelegen. In de nabije omgeving zijn onder andere gevestigd: ASML, Gielissen Interieurbouw, Vespo, Edco, Navtech, Vacansoleil en de Koninklijke Marechaussee.

Bereikbaarheid per auto: Het object is gelegen op Eindhoven Airport op ca 2 minuten rijden van op- en afritten naar de snelweg A2/N2 (Amsterdam-Eindhoven).

Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Tevens is Eindhoven Airport verbonden met het stadscentrum en Centraal Station van Eindhoven middels de HOV-lijn (ca 20 minuten),een vrije bus- baan met comfortabele en snel geleide bussen met een hoge frequentie (6 maal per uur). De bushalte is op loopafstand gelegen. Gelet op het bovenstaande is de bereikbaarheid per openbaar vervoer en per auto uitstekend te noemen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Strijp, Sectie G, Nummer 624, (gedeeltelijk)
Grootte 2 ha 50 are en 02 centiare (25.002 m²)

Oppervlakten:
Bedrijfsruimte
Begane grond ca. 650m²
Totaal (v.v.o): ca. 650 m²

Kantoorruimte:
Begane grond ca. 1000 m²
1e verdieping ca. 200 m²
2e verdieping ca. 1110 m²
Totaal (v.v.o): ca. 2310 m²

Laboratoriumruimte (in 2 units):
Begane grond I: ca. 100 m² II: ca. 75 m²
Totaal (v.v.o): ca. 175 m²

Beschikbaar voor onderhuur.

Parkeergelegenheid: Op eigen terrein zijn parkeerplaatsen beschikbaar met een parkeernorm van 1 plaats per 50 m² kantoor.

Postcode: 5657 EB.

Bouwjaar: 2001.

Opleveringsniveau Kantoorruimte:
- Representatieve, gezamenlijke entree met elektrische schuifdeuren;
- Garderoberuimte;
- Mindervalide toilet;
- Gescheiden dames- en herentoilet per verdieping;
- Systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen;
- Pantry per verdieping;
- Meervoudige ventilatiesysteem met topkoeling;
- Verwarming middels radiatoren met thermostaatventielen;
- Gecompartimenteerde kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon, voorzien van bekabeling;
- Aansluiting ten behoeve van glasvezel;
- Personenlift;
- Alarminstallatie;
- Brandmeldinstallatie;
- Vloerbedekking.

Opleveringsniveau Bedrijfsruimte:
- Elektrisch bedienbare overheaddeur;
- Vrije hoogte ca 6 m;
- Monoliet afgewerkte betonvloer;
- Verlichting;
- Verwarming.

Glasvezel : Ja.

Energielabel: F.

Bestemming (zie bijlage brochure):
Bedrijventerrein (Eindhoven Airport);
Enkelbestemming: Bedrijf 1.

Datum beschikbaar:
In overleg, per direct mogelijk.
(betreft onderhuur met hoofdhuurder SMIT Thermal Solutions B.V.)

HUURCONDITIES

Jaarlijkse aanvangshuurprijs kantoorruimte: € 150,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Jaarlijkse aanvangshuurprijs bedrijfsruimte: € 55,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Jaarlijkse aanvangshuurprijs laboratoriumruimte: € 180,00 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Jaarlijkse aanvangshuurprijs parkeren: € 600,00 per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Leveringen en diensten (servicekosten): Voorschot € 27,50 per m² per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W. Er is een “Service Level Agreement” beschikbaar, waarin de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten worden beschreven.

Huurtermijn: Tot en met 31 december 2024.

Verlengingstermijn: In overleg.

Opzegtermijn: In overleg.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

B.T.W.: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.

Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Bezichtiging? Bel Q Bedrijfslocaties B.V. op 040 - 2 12 22 12.
Vermelde informatie is ons inziens uit betrouwbare bron verkregen en met de grootste zorg opgesteld. Q Bedrijfslocaties B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens die vrijblijvend worden verstrekt aan meerdere partijen. Dit is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot de start van een onderhandeling. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor dat onze opdrachtgever hieraan zijn goedkeuring dient te verlenen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 132,- per m² / jaar
oppervlakte:
2.310 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (386), Hurk (8), Flight Forum (5), Esp (4), Achtse Barrier-Gunterslaer (3), Buitengebied (3), Industrieterrein Ekkersrijt (3), Mispelhoef (2), Doornakkers-West (1), Drents Dorp (1), Industrieterrein De Stad (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (89), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (36), Breeven (31), T Zand (30), Achtse Barrier (28), Esp (26), De Run 4000 (20), Kade (19), De Tempel / Vlokhoven (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Luchthavenweg 10 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Eindhoven Airport (welschap A) te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2310 m2 en ligt op Luchthavenweg 10 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen