Bedrijfsruimte - Huur

Meerenakkerweg 10 5652AT Eindhoven

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 165.000,- per jaar

Meerenakkerweg 10 5652AT Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Meerenakkerweg 10 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
2315 m2

MEERENAKKERWEG 10 TE EINDHOVEN
Beschrijving object (gedeeltelijk te huur): Prachtig nieuw “industrieel” bedrijfscomplex met imposante showroom aan belangrijke doorgaande weg op De Hurk!
Locatie / Ligging: Het recent gebouwde bedrijfscomplex is op zichtlocatie gelegen op bedrijventerrein “De Hurk”, ten westen van het centrum van Eindhoven. Van oudsher is De Hurk het meest bekende en meest gewilde bedrijventerrein in de regio Eindhoven. In de directe omgeving bevinden zich zowel grotere bedrijfscomplexen, waaronder vestigingen van Philips, VDL en Copaco alsmede vestigingen van Ford, Washin 7, Cas de Haan, ECS Catering, Ergon, Kolen Keramiek en Bo Rent. In het verlengde van de Meerenakkerweg zijn kantoorgeruikers als Govers Accountants, Ictivity, Broekmans Notaris, BenQ, Dela Vastgoed, Lumileds en ACA Retail gevestigd Bedrijventerrein “De Hurk” is aanvankelijk gerealiseerd aan weerszijden van het “Beatrixkanaal” met onder meer bebouwing langs de Hastelweg en de Hurksestraat. Uitbreidingen van het industrieterrein hebben voornamelijk plaatsgevonden aan de zuidelijke rand (onder andere kantoorontwikkelingen aan de Beemdstraat en Meerenakkerweg) en aan de westelijke rand (onder andere aan de Dillenburgstraat en De Witbogt).
Bereikbaarheid per auto: Bedrijventerrein “De Hurk” is direct gelegen aan de op- en afritten van de snelweg A2 (Amsterdam-Maastricht), die een directe verbinding biedt met de snelweg A67 (Venlo-Antwerpen) en de A58 (Eindhoven-Breda). Door de nieuwe op- en afrit aan de N2/A2, ter hoogte van de Meerenakkerweg is de bereikbaarheid nog verder verbeterd.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Verder bevindt zich een bushalteplaats van het openbaar busvervoer aan de Meerenakkerweg. De Hurk is verder bereikbaar middels de Hoogwaardige Openbaar Vervoerslijn die Veldhoven en Eindhoven-centrum met elkaar verbindt (via de Noord-Brabantlaan). Eindhoven Airport is op ca 10 minuten rijden gelegen.
Kadastrale gegevens:
Gemeente Gestel, Sectie F, Nummer 24 (gedeeltelijk). Perceelsgrootte 68 are (= 6.800 m²).
Postcode: 5652 AT.
Onderscheidend: - zichtlocatie;- modern nieuwbouwcomplex;- “industrieel ontwerp”;- imposante showroom.
Oppervlakten:
Optie 1: ca 1.570 m² bedrijfsruimte;ca. 565 m² kantoorruimte/ showroom op de begane grond,ca. 180 m² kantoorruimte op de verdieping, 24 parkeerplaatsen;
Optie 2: ca. 565 m² kantoorruimte/ showroom op de begane grond, ca. 180 m² kantoorruimte op de verdieping, 12 parkeerplaatsen.
Parkeergelegenheid: Op eigen terrein zijn 24 parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur.
Bouwjaar: 2017.
Opleveringsniveau: Zie bijlage “technische omschrijving”.
Datum beschikbaar: Op korte termijn mogelijk.
HUURCONDITIES
Jaarlijkse aanvangshuurprijs optie 1: € 165.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Jaarlijkse aanvangshuurprijs optie 2: € 80.000,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit per automatische incasso.
Leveringen en diensten (servicekosten): In overleg met verhuurder nader te bepalen.
Huurtermijn: Vijf jaren.
Optietermijn: Vijf jaren.
Opzegtermijn:Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.
Huurindexering:Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.
B.T.W.: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.
Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 165.000,- per jaar
oppervlakte:
2.315 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied (90), Hurk (95), Industrieterrein Ekkersrijt (33), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (55), Meerveldhoven (41), Achtse Barrier-Gunterslaer (36), Flight Forum (36), Kapelbeemd (36), Eeneind (27), Esp (25)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (106), Ekkersrijt (33), Kapelbeemd (50), T Zand (41), Breeven (40), Achtse Barrier (36), Schaapsloop 1 (34), Esp (25), De Run 4000 (22), Eeneind Ii (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Meerenakkerweg 10 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Hurk te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 2315 m2 en ligt op Meerenakkerweg 10 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen