Bedrijfsruimte - Huur

Nachtegaallaan 6 5611CV Eindhoven

Informatie aanvragen

€ 31.500,- per jaar

Nachtegaallaan 6 5611CV Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Nachtegaallaan 6 in Eindhoven

Bedrijfsruimte - Huur
165 m2

NACHTEGAALLAAN 6 TE EINDHOVEN

Beschrijving object: Begane grond kantoor in markante kantoorvilla gelegen aan het villapark in het stadscentrum van Eindhoven!

Locatie / Ligging: Deze kantoorvilla is gelegen op een zeer gewilde locatie nabij de Parklaan en de authentieke wijk “Villapark” en op loopafstand van het NS-station. In de directe omgeving zijn diverse gerenommeerde partijen als Van Lanschot Bankiers, Pigmans, Ras Janssen Notarissen, ABN Private Banking, Interfood Holding, Schakenraad Advocaten gevestigd, met name in schitterende monumentale villa’s uit het einde van de 19e eeuw en begin 20e eeuw. Villa Dommelhoef, Huize De Laak (Philips) en het kantoor van de gemeente Eindhoven zijn rondom dit object gelegen, alsmede de verder te ontwikkelen levendige gebieden op het voormalige NRE- en Marienhageterrein.
Bereikbaarheid per auto: De bereikbaarheid is goed, het snelwegennet A2 (Maastricht-Amsterdam) en de A50 (Eindhoven-Nijmegen) is op redelijke korte afstand gelegen.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Op loopafstand is een bushalte (lijn 5 en 55) gelegen, evenals het NS-treinstation. Eindhoven Airport is op ca een kwartier rijden bereikbaar.

Kadastrale gegevens: Gemeente Tongelre, Sectie F, Nummers 342 en 2070, Totale grootte 558 m².Onderscheidend: - loopafstand centrum/station;- begane grond;- markante uitstraling.

Oppervlakte v.v.o.: Ca 165 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond, alsmede archief-kluisruimte in kelder.

Parkeergelegenheid: Op eigen terrein zijn 4 parkeerplaatsen gelegen, daarnaast zijn er (betaalde) parkeermogelijkheden in de straat beschikbaar.

Postcode: 5611 CV.

Bouwjaar: Ca begin 20e eeuw.

Opleveringsniveau: - representatieve ruime entree;- airconditioning;- alarminstallatie;- verlichting;- verwarming;- plafonds, divers in afwerking;- toilet;- pantry;- zonwering;- ruime daglichttoetreding;- brandblusvoorzieningen.
Glasvezel: Deze locatie heeft glasvezel.

Energielabel: Volgt.

Datum beschikbaar: Op korte termijn mogelijk.

HUURCONDITIES
Jaarlijkse aanvangshuurprijs: € 31.500,00 per jaar te vermeerderen met de geldende B.T.W.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit per automatische incasso.

Leveringen en diensten (servicekosten): - € 350,00 per maand inclusief B.T.W. voor verwarming en water. - elektriciteitsverbruik af te rekenen middels tussenmeter.

Huurtermijn: Vijf jaren.

Verlengingstermijn: Vijf jaren.

Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling: Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

B.T.W.: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor BTW belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.

Huurovereenkomst: R.O.Z.-model 2015, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 31.500,- per jaar
oppervlakte:
165 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied (83), Hurk (95), Industrieterrein Ekkersrijt (34), Meerveldhoven (41), Flight Forum (37), Achtse Barrier-Gunterslaer (36), Kapelbeemd (36), Eeneind (27), Esp (26), Verspreide huizen Mierlo (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Hurk (106), Ekkersrijt (34), Kapelbeemd (50), T Zand (41), Breeven (40), Achtse Barrier (36), Esp (26), De Run 4000 (22), Eeneind Ii (22), Kade (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nachtegaallaan 6 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Eindhoven? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Villapark te Eindhoven. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 165 m2 en ligt op Nachtegaallaan 6 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen