Bedrijfsruimte - Huur

Nieuwehaven 197 2801CW Gouda

Informatie aanvragen

€ 3.750,- per maand

Nieuwehaven 197 2801CW Gouda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Nieuwehaven 197 in Gouda

Bedrijfsruimte - Huur
670 m2

Object: Prachtige winkel- en of showroomruimte welke voor diverse doeleinden geschikt is.

Vloeroppervlakte: Totaal circa 670 m².

Parkeervoorziening: Parkeren is mogelijk op de openbare weg (betaald) en in de nabij gelegen parkeergarage Q-park aan het Bolwerk.

Locatie/bereikbaarheid: Object is gelegen in het historisch centrum van Gouda.

Opleveringsniveau: Casco, voorzien van onder andere toilet, pantry, meterkast (water, elektra en gas), gasheaters, plafond en verlichting.

Aanvaarding: Per direct.

Huurprijs: € 3.750,- per maand, exclusief B.T.W.

Servicekosten: Niet van toepassing.
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling: De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn: De huurovereenkomst wordt aangegaan voor nader vast te stellen termijnen.

Zekerheid: Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

B.T.W. status: Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen: Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Nieuwehaven 197 te Gouda. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 3.750,- per maand
oppervlakte:
670 m2
Bouwjaar:
1930

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Verspreide huizen in Schieland (84), Verspreide bebouwing Moordrecht (72), Zoutman (44), Verspreide huizen Zuidplaspolder (20), Gouwestroom (38), Verspreide huizen Achter Esse (24), Stolwijk (21), Voorweg vanaf Middelweg (20), Dammekant (18), Verspreide huizen Moerkapelle (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Gouwe Park (66), Coenecoop I+ii (41), Zoutman (39), Gouwestroom (38), Het Ambacht (30), Sierteeltcentrum-Itc (24), Hooge Veenen (18), Stolwijk-Zuid (21), Gouwespoor (vh Nieuwe Park West) (18), Rijnhoek (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Nieuwehaven 197 in Gouda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Gouda? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Turfmarkt en omgeving te Gouda. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 670 m2 en ligt op Nieuwehaven 197 in Gouda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen