Bedrijfsruimte - Huur

Paul Krugerstraat 37 2021XM Haarlem

Informatie aanvragen

€ 600,- per maand

Paul Krugerstraat 37 2021XM Haarlem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Paul Krugerstraat 37 in Haarlem

Bedrijfsruimte - Huur
15 m2 - 30 m2

Multifunctionele praktijkruimtes beschikbaar aan de Paul Krugerstraat 37 in Haarlem. Het pand bestaat uit meerdere praktijkruimtes ideaal voor bijvoorbeeld een chiropractor, manicure, visagiste, fysiotherapie of beautysalon.

Algemeen

Het betreft hier 2 praktijkruimtes van elk circa. 15 m2 VVO.

Indeling

Bij binnenkomst van het pand loopt u eerst door de kapperszaak naar achteren waar de meerdere praktijkruimtes zich bevinden. Bij binnenkomst staat een receptie waar u zich kunt melden.

Parkeren

In de straat en de nabije omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zowel gratis als betaald.

Ligging en bereikbaarheid

De praktijkruimte is direct gelegen achter het station in de rustige Transvaalbuurt. Het is prima bereikbaar met de auto, binnen enkele minuten bevindt u zich op de N200 wat een directe verbinding heeft met de A9 en de A5.
Ook met openbaar vervoer is het uitstekend bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 2 min. loopafstand.

Opleveringsniveau praktijkruimte
• Airco
• Alarminstallatie
• Balie
• Internet- en telefonieaansluiting
• Pantry
• Stucwerkwanden en plafond
• TL-verlichting
• Toiletruimte
• Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs per praktijkruimte: € 600,- per maand incl. BTW en servicekosten.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar.

Servicekosten: Inclusief

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de praktijkruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Paul Krugerstraat 37 in Haarlem aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van de praktijkruimte inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 600,- per maand
Totale oppervlakte:
30 m2
In units vanaf:
15 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (236), Bedrijventerrein Sloterdijk (94), Zuidzijdebuurt (83), De Pijp (58), Lijnden (43), Hoofddorp-Noord (39), Kagerweg (38), Halfweg (19), Centrum (22), Westerwijkbuurt (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (230), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (81), Sloterdijk Iii-Zuid (88), De Pijp (56), Kagerweg (51), Hoofddorp-Noord (38), Tata Steel Ijmuiden Bv Terrein (28), Abp Lijnden (25), De Weeren (21), Stephensonstraat (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Paul Krugerstraat 37 in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Haarlem? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Transvaalbuurt te Haarlem. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 30 m2 en ligt op Paul Krugerstraat 37 in Haarlem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen