Bedrijfsruimte - Huur

Tappersweg 18 2031EV Haarlem

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Tappersweg 18 2031EV Haarlem
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Tappersweg 18 in Haarlem

Bedrijfsruimte - Huur
50 m2 - 4110 m2

IN AANBOUW:
De Blauwe Baronnen gebouw 3 is een nieuwbouwproject met 28 hoogwaardige en energiezuinige bedrijfsunits. Dit nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw is geschikt voor ondernemers die kantoorruimte, bedrijfsruimte, opslag en/of showroomruimte zoeken.

Alle units worden hoogwaardig afgewerkt. De begane grond zal worden voorzien van een afgewerkte entreehal met een toiletruimte onder de trap (Bij de 50/50 units zal de WC op de 1e verdieping worden gesitueerd). De 1e verdieping is voorzien stucwerk en een verlaagd plafond, vloerverwarming en een pantry met warmwatervoorziening. Alle units zijn voorzien van zonnepanelen. De opgewekte stroom loopt over de energiemeter van de huurder zodat de opbrengsten hiervan voor rekening van de huurder komen.

Bijzonder voor deze units is de vrije hoogte op de begane grond van ca. 3,65 meter en de hoge overheaddeur.

AFMETINGEN EN HUURPRIJZEN:
Type A: 50 m² bg en 50 m² 1e verd.: € 895,-
Type B: 70 m² bg en 70 m² 1e verd.: € 1150,-
Type C: 100 m² bg en 100 m² 1e verd.: € 1595,-
Type D: 130 m² bg en 65 m² 1e verd.: € 1695,-

De huurprijzen zijn per maand, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERING:
Medio 2020

VOORZIENINGEN:
• zonnepanelen
• vloerverwarming
• pantry
• toilet
• overheaddeur
• camerabewaking

LOCATIE en BEREIKBAARHEID:
Deze bedrijfsunits worden gebouwd op de Tappersweg vlakbij het Spaarne en is centraal gelegen op bedrijventerrein de Waarderpolder in Haarlem. Het centrum van Haarlem alsmede de snelweg A9 /A5 /A4 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

PARKEREN:
Op eigen terrein en openbaar terrein.

BTW:
Wel van toepassing.

SERVICEKOSTEN:
€ 6,- per m² per jaar.

HUURVOORWAARDEN:
• Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
• Huurtermijn in overleg.
• Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
• Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Zekerheidsstelling: waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met omzetbelasting.
• Aanvaarding in overleg.
• Oplevering in huidige staat.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Prijs op aanvraag
Totale oppervlakte:
4.110 m2
In units vanaf:
50 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (233), Bedrijventerrein Sloterdijk (123), Zuidzijdebuurt (83), De Pijp (64), Lijnden (43), Hoofddorp-Noord (38), Kagerweg (38), Halfweg (19), Centrum (22), Westerwijkbuurt (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (227), Sloterdijk Iii-Zuid (117), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (81), De Pijp (62), Kagerweg (51), Hoofddorp-Noord (38), Tata Steel Ijmuiden Bv Terrein (28), Abp Lijnden (25), De Weeren (21), Stephensonstraat (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Tappersweg 18 in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Haarlem? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Waarderpolder in de buurt Waarderpolder te Haarlem. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 4110 m2 en ligt op Tappersweg 18 in Haarlem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen