Bedrijfsruimte - Huur

Wateringweg 1B-18 2031EK Haarlem

Informatie aanvragen

€ 295,- per maand

Wateringweg 1B-18 2031EK Haarlem
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Wateringweg 1B-18 in Haarlem

Bedrijfsruimte - Huur
150 m2

Het alternatief voor het werken aan huis en je overvolle garage. Huur je eigen kantoorruimte in combinatie met een opslagruimte voor je producten.

Bespreek bij de koffie-automaat de laatste online ontwikkelingen met andere medewebwinkeleigenaren.

Ontvang zakenrelaties in de gemeenschappelijke ruimte met dakterras (op 16 meter hoogte) en pak je pakketten in op de professionele inpaktafel.

Een Webshopoffice is maatwerk voor de doorgroeiende webwinkelondernemer.

De kantoorunits zijn licht door de grote raampartijen en voorzien van snelle wifi en airconditioning. De koffie is overigens ook gratis!

De opslagruimte is gemakkelijk toegankelijk door de elektrische overheaddeur (hoogte 4m) en de gemeenschappelijke magazijnkar staat klaar om de voorraad naar uw (met een roldeur afsluitbare) opslagruimte te rijden.

Van alle gemakken voorzien dus!

In dit nieuw gerealiseerde complex worden een vijftal kantoorruimten te huur aangeboden. De kantoren zijn gelegen op de derde etage.
Op het buitenterrein zijn 42 parkeerplaatsen beschikbaar voor het complex.
Op de begane grond zij overhead deuren tot de ruimte met toegang tot de opslagruimten. De opslagruimten zijn gelegen op de tweede etage. De opslagruimten variëren in oppervlakte van 9 tot 63 m2, de huursom varieert van € 190,00 tot
€ 380,00 per maand.
Op de derde etage zijn de compleet ingerichte kantoorruimten gelegen. De oppervlakte van de kantoorruimten variëren van 9 tot 14 m2, huursommen van € 295,00 tot € 550,00 per maand.
Naast de huur dienen servicekosten te worden voldaan, de kosten zijn gekoppeld aan de oppervlakte van de kantoorruimte en variëren van € 25,00 tot € 45,00 per maand.

De opslagruimten kunnen uitsluitend in combinatie met een kantoorruimte gehuurd worden

Beschikbaar vanaf september/oktober 2021

Voor aanvullende informatie en aanmelding verwijzen wij je ook graag naar de project website https://webshopoffice.nl

 

Contact

BedrijfsnaamHoekstra & van Eck
VestigingBedrijfsonroerendgoed
ContactpersoonBernard Melchers
E-mailadres[email protected]
Telefoonnummer

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 295,- per maand
oppervlakte:
150 m2
Beschikbaar per:
2021-07-15
Bouwjaar:
2021
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (259), Bedrijventerrein Sloterdijk (127), Zuidzijdebuurt (82), De Pijp (64), Lijnden (47), Hoofddorp-Noord (41), Westerspoor (41), Kagerweg (38), Halfweg (20), Centrum (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Waarderpolder (252), Sloterdijk Iii-Zuid (120), Terrein(en) Zeehaven Ijmuiden Nv (80), De Pijp (62), Kagerweg (51), Hoofddorp-Noord (41), Westerspoor-Zuid (39), Tata Steel Ijmuiden Bv Terrein (28), Abp Lijnden (25), De Weeren (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wateringweg 1B-18 in Haarlem.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Haarlem? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Waarderpolder te Haarlem. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 150 m2 en ligt op Wateringweg 1B-18 in Haarlem.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen