Bedrijfsruimte - Huur

Wijngaardsweg 12 6412PJ Heerlen

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 42,- per maand

Wijngaardsweg 12 6412PJ Heerlen
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Wijngaardsweg 12 in Heerlen

Bedrijfsruimte - Huur
5270 m2

TE HUUR PER DIRECT

Bedrijfsobject op steenworp afstand van A76, totaal 5.270 m². Zeer goede zichtlocatie vanaf Beersdalweg!

ALGEMEEN

Het object is gelegen op een perceel van 7.565 m² en omvat circa 3.501 m² bedrijfsruimte alsmede circa 1.769 m² kantoorruimte. Het betreft hier een representatief pand, gelegen op een uitstekende zichtlocatie vanaf één van de drukste straten van Heerlen. Het object is verder gelegen op steenworp afstand van de autosnelweg A76 en de woon- en autoboulevard van Heerlen.

Het geheel is keurig te noemen en omvat een uitgebreid voorzieningenniveau met onder andere lichtstraten, krachtstroomaansluitingen, gasheaters, plafondluchtverhitters, sprinklerinstallatie, 2 loading docks, 3 overheadpoorten, systeemplafonds inclusief verlichtingsarmaturen, airconditioning, zonwering en bevat een ruime hoeveelheid eigen parkeerplaatsen.

INDELING

Verdieping Omschrijving Oppervlakte

Begane grond Productieruimte circa 1.957 m²

Begane grond Magazijn circa 1.544 m²

Begane grond Kantoorruimte circa 739 m²

Eerste verdieping Kantoorruimte circa 1.030 m²

(alle ruimtes staan met elkaar in verbinding en zijn goed bereikbaar)

Kenmerken:
• Er zijn ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein.
• lichtstraten,
• loading docks,
• overheaddeuren
• krachtstroom
• betonvloer
• diverse pantry

Bestemming (bestemmingsplan)

Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Hoensbroek-Zuid', vastgesteld op 2 september 2005. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Bedrijfsdoeleinden B (zone III)'. Hierbij zijn bedrijven van categorie 2, 3 en 4 toegestaan. Huurder dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of zijn bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Ligging en bereikbaarheid

Het object is gelegen aan de Wijngaardsweg 12 op bedrijventerrein Hoensbroek Zuid. Het geheel bevindt zich op een zeer goede zichtlocatie vanuit de Beersdalweg (doorgaande weg vanuit Heerlen Centrum richting autosnelweg) en bevindt zich op steenworp afstand van de autosnelweg A76, Aachen-Eindhoven. Tevens bevinden zich de meubelboulevard en de autoboulevard in de directe omgeving.

Huurcondities

Huurprijs:

Huurprijs Hal met loading dock bedraagt € 42 p/m2 per jaar.

Huurprijs kantoor bedraagt € 50 p/m2 per jaar.

De huurprijs is excl. Servicekosten en BTW per jaar

Huurtermijn

5 Jaar + 5 optie jaren, doch andere termijnen zijn bespreekbaar

Indexering

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-:index (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheid

Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW
Huurcontract: Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken)

Aanvaarding

In onderling overleg

Goedkeuring:

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer

Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Niettemin aanvaardt de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld als uitnodiging voor een gesprek.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Wijngaardsweg 12 Heerlen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 42,- per maand
oppervlakte:
5.270 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Koumen (23), Spekholzerheide (27), Industrieterrein De Horsel (21), Beitel (19), Eygelshoven-Kom (19), Verspreide huizen (13), Verspreide huizen Dentgenbach (17), Gravenrode (13), In de Cramer (10), Heerlen-Centrum (8)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Koumen (17), De Horsel (21), Strijthagen (18), Julia (17), Rodaboulevard I (17), Dentgenbach (16), Beitel (11), In De Cramer (10), Lindelaufer Gewande (10), Wijngaardsweg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wijngaardsweg 12 in Heerlen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Heerlen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Koumen in de buurt De Koumen te Heerlen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 5270 m2 en ligt op Wijngaardsweg 12 in Heerlen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen