Bedrijfsruimte - Huur

Gijsbrecht van Amstelstraat 126 1214BC Hilversum

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 2.150,- per maand

Gijsbrecht van Amstelstraat 126 1214BC Hilversum
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Gijsbrecht van Amstelstraat 126 in Hilversum

Bedrijfsruimte - Huur
217 m2

Algemeen
Hilversum vormt het centrum van het Gooi met circa 85.000 inwoners en is daarnaast de mediastad van Nederland. De omroepen, de talloze winkels, het onderwijs en de dienstensector trekken veel mensen van buiten de plaats aan. Er zijn verschillende winkelcentra in Hilversum waar consumenten uitgebreid kunnen winkelen.
Eén van deze winkelcentra is de levendige en drukbezochte Gijsbrecht van Amstelstraat. Hier zijn ruim 100 winkels gevestigd, variërend van grote landelijke partijen tot gerenommeerde lokale detaillisten. De Gijsbrecht van Amstelstraat beschikt over goede parkeervoorzieningen.

Object
Gelegen aan de levendige en drukbezochte winkelstraat 'de Gijsbrecht van Amstelstraat'. Deze winkelruimte ligt met name tussen landelijke ondernemers zoals Bruna, Etos, Kruidvat, maar ook de Franse Bakker en andere publiekstrekkers.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

De winkelruimte omvat totaal 217 m² bruto vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
- begane grond circa 109 m² BVO, inclusief pantry en toilet;
- souterrain circa 108 m² BVO magazijnruimte.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in casco staat verhuurd, inclusief de navolgende voorzieningen:
- winkelpui;
- pantry;
- toilet;
- basis elektrische installatie.

Parkeergelegenheid
In de directe omgeving alsmede direct voor de deur zijn er voldoende betaalde parkeerfaciliteiten aanwezig.

Aanvangshuurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 2.150, - per maand, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra (voor het gehele pand) op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven. Verrekening voor het appartement is met eigenaar en is voor gas en elektra op basis van tussenmeters. Voor water op basis van een verdeelsleutel.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Een afwijkende huurtermijn is bespreekbaar.

Aanvaarding
De winkelruimte is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Hilversum geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor:
1.      kantoren, al dan niet met een baliefunctie;
2.      detailhandel;
3.      dienstverlening;
4.      horeca categorie A en B.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
ContactpersoonStephen Heinlein
E-mailadresstephen@castanea.nl
Telefoonnummer035-6460050

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 2.150,- per maand
oppervlakte:
217 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Valkeveen (67), Soesterveen II (60), 't Hart (49), Havenkwartier (48), Kerkelanden (20), Ankeveense Rade (17), Centrum (10), Maartensdijk (15), Zuidbuurt (14), Bloemenkwartier Noord (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Soestdijkse Grachten (104), Gooimeer Zuid (65), Havenkwartier (48), Kerkelanden (19), De Slenk (16), Industrieweg (14), Zuidbuurt (12), Eembrugge (10), Nieuwe Vaart (9), Noordschil (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gijsbrecht van Amstelstraat 126 in Hilversum.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Hilversum? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Bloemenkwartier Noord te Hilversum. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 217 m2 en ligt op Gijsbrecht van Amstelstraat 126 in Hilversum.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen