Bedrijfsruimte - Huur

Het Kant 49 3995DZ Houten

Informatie aanvragen

€ 14.650,- per jaar

Het Kant 49 3995DZ Houten
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Het Kant 49 in Houten

Bedrijfsruimte - Huur
83 m2

Omschrijving:
Het betreft hier zeer representatieve commerciële ruimte/kantoorruimte gelegen op de begane grond onder een keurig appartementencomplex. Het object heeft een zelfstandige entree.

Het object ligt aan de rand van het winkelcentrum Het Rond te Houten. Het winkelcentrum Het Rond heeft meer dan 140 winkels waar je heerlijk kunt winkelen. Tevens zijn er diverse gezellige horecagelegenheden in de directe omgeving.

Locatie en bereikbaarheid:
Houten is dankzij de centrale ligging in het land, in de directe nabijheid van de snelwegen A12 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Zowel via de rondweg van Houten, alsmede via de Rijksweg A12 en A27 is het object eenvoudig bereikbaar.

Het object is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het NS station van Houten ligt op steenworp afstand en er bevindt zich een bushalte op enkele minuten loopafstand van het object.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 83,26 m² verhuurbaar vloeroppervlak gelegen op de begane grond.

Voor de berekening van de oppervlakten is gebruik gemaakt van de meetnorm conform het normblad NEN 2580. Het meetrapport is op aanvraag beschikbaar.

Parkeergelegenheid:
Er bevindt zich voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg. Eventueel zijn er parkeerplaatsen op het achter terrein aanwezig (tegen betaling).

Opleveringsniveau:
Het object wordt casco opgeleverd.

In aanvulling op het casco opleveringsniveau zullen de navolgende voorzieningen éénmalig om niet worden overgedragen:
- Systeemplafond v.z.v. inbouwverlichting;
- Laminaatvloer;
- Verwarming middels radiatoren;
- Toilet;
- Keuken v.z.v. inbouw apparaten;
- Scheidingswanden;
- Alarminstallatie.

Huurprijs:
€ 14.650,= per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Nutsvoorzieningen:
Het aangaan van overeenkomsten tot levering van gas, water en energie met de nutsbedrijven zal door of vanwege huurder geschieden. Voor rekening van huurder zijn de kosten voor het verbruik van gas, water en energie van het gehuurde alsmede eventueel vastrecht en meterhuur.

Waarborgsom:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie c.q. een waarborgsom ter groot van minimaal 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal te voldoen.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Bijzonderheden:
Het betreft hier een onderhuursituatie, tenzij partijen anders overeenkomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 14.650,- per jaar
oppervlakte:
83 m2
Bouwjaar:
1994

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied Houten West (135), Bedrijvengebied Oudenrijn (121), De Wiers (84), Laagraven (78), Industrieterrein Vianen (28), Plettenburg (37), Bunnik (30), Over Oudland (16), Schepenbuurt bedrijvengebied Cartesiusweg (22), Industrieterrein Hagestein (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (120), Oudenrijn (87), Laagraven-Liesbosch (78), De Hagen+de Biezen (38), Doornkade (46), De Meerpaal (33), Rondeel (28), Over Oudland (16), Ind Geb Oost / De Rumpst (22), Cartesiusweg / Pegus / D.E. (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Het Kant 49 in Houten.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Houten? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Buitengebied Houten West te Houten. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 83 m2 en ligt op Het Kant 49 in Houten.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen