Bedrijfsruimte - Huur

Wilgenkade 1 3992LL Houten

Informatie aanvragen

€ 68 per m² per jaar

Wilgenkade 1 3992LL Houten
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Wilgenkade 1 in Houten

Bedrijfsruimte - Huur
761 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Houten? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Doornkade in de buurt Buitengebied Houten West te Houten. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 761 m2 en ligt op Wilgenkade 1 in Houten.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 68 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Wilgenkade 1 in Houten te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 68 per m² per jaar
oppervlakte:
761 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied Houten West (137), Bedrijvengebied Oudenrijn (122), De Wiers (84), Laagraven (79), Industrieterrein Vianen (28), Plettenburg (38), Bunnik (30), Bedrijventerrein Lageweide (23), Over Oudland (16), Schepenbuurt bedrijvengebied Cartesiusweg (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (121), Oudenrijn (87), Laagraven-Liesbosch (79), De Hagen+de Biezen (38), Doornkade (46), De Meerpaal (35), Rondeel (28), Over Oudland (16), Ind Geb Oost / De Rumpst (22), Lage Weide (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wilgenkade 1 in Houten.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen