Bedrijfsruimte - Huur

Belgiëstraat 3 5061KG Oisterwijk

Informatie aanvragen

€ 72 per m2 per jaar

Belgiëstraat 3 5061KG Oisterwijk
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Belgiëstraat 3 in Oisterwijk

Bedrijfsruimte - Huur
317 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Oisterwijk? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Kerkhoven te Oisterwijk. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 317 m2 en ligt op Belgiëstraat 3 in Oisterwijk.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 72 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Belgiëstraat 3 in Oisterwijk te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 72 per m2 per jaar
oppervlakte:
317 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Kraaiven (70), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (59), Industrieterrein Loven (55), Industrieterrein-Oost (27), Industrieterrein Boxtel (26), Verspreide huizen Udenhout (26), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (20), Moergestel (17), Molenstraat en omgeving (15), Boxtel-Centrum (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Loven (79), Kraaiven (66), Kerkhoven (38), Kanaalzone (27), Kreitenmolen (19), De Sonman Uitbr. (17), Laarakkers (17), Industrieweg (14), Ladonk I (14), Ladonk Ii (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Belgiëstraat 3 in Oisterwijk.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen