Bedrijfsruimte - Huur

Kerkplein 39 5541KB Reusel

Informatie aanvragen

€ 125 per m2 per jaar

Kerkplein 39 5541KB Reusel
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Kerkplein 39 in Reusel

Bedrijfsruimte - Huur
200 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Reusel? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Reusel te Reusel. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 200 m2 en ligt op Kerkplein 39 in Reusel.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 125 per m2 per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Kerkplein 39 in Reusel te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 125 per m2 per jaar
oppervlakte:
200 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Bladel (29), Verspreide huizen Hapert (17), Bladel (14), Buitengebied ten noorden van Reusel (8), Bedrijventerrein Duizel (5), Verspreide huizen Lage Mierde (5), Verspreide huizen Hoogeloon (4), Industrieterrein Hapert (3), Reusel (3), Verspreide huizen ten zuiden van Bladel (3), Buitengebied ten zuiden van Reusel (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: De Sleutel (28), I.T. Hapert (14), De Beemd (7), Koningshoek (5), Denestraat (3), Denestraat Ii (1), Kailakkers (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kerkplein 39 in Reusel.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen