Bedrijfsruimte - Huur

Fortunaweg 10 3113AN Schiedam

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 75,- per m² / jaar

Fortunaweg 10 3113AN Schiedam
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Fortunaweg 10 in Schiedam

Bedrijfsruimte - Huur
25 m2 - 425 m2

Het betreft een in aanbouw zijnde Boxx Opslag locatie waarbij tijdelijk een grote opslag/bedrijfsruimte beschikbaar is. De ruimte is flexibel te verdelen in ruimtes vanaf 25m2 tot 425m2. Tijdens je huurperiode kun je altijd kosteloos veranderen van ruimte. Je kunt groter of kleiner huren, flexibiliteit is key!

Elke unit heeft een eigen afsluitbare toegangsdeur en standaard verlichting. Overige elektra is mogelijk op aanvraag. Het pand is beveiligd met camerabewaking en heeft een toegangscontrole systeem.

Boxx Opslag is een groeiend bedrijf en heeft veel ervaring in het opslaan van goederen. Wij bieden naast de opslag/bedrijfsruimte ook extra services aan zoals: heftruck service, sjouwhulp, ophaalservice en goedkope bus verhuur. Daarnaast kun je altijd gratis parkeren om je opslag/bedrijfsruimte te bezoeken.

Kerngegevens
• TL-verlichtingsarmaturen
• Maximale vloerbelasting 2.500 kg/m²; op de begane grond
• Bedrijfsruimte vanaf 25m2
• Afsluitbare toegangsdeur
• Betonvloer
• Camerabewaking
• Digitale toegangscontrole
• Per direct beschikbaar

Bereikbaarheid:
Je bent binnen 10 minuten bij de op - en afritten van zowel de A4 als de A20. De vestiging is gelegen van de historische binnenstad van Schiedam. Het centrum is op slechts 10 minuten lopen vanaf de vestiging en makkelijk met de auto te bereiken. Met het openbaar vervoer is de vestiging goed te bereiken op slechts 15 minuten vanaf het NS station Schiedam.

Parkeren:
Gratis parkeren voor het laden en lossen van de opslagruimte/bedrijfsruimte.

Huurprijs:
Self Storage Opslagunits:
3m3, 4,5m3, 6m3, 9m3, 12m3 - prijs vanaf € 19,-

Garageboxen:
21m2 - € 225,-

25-500m2- € 120,00 per m2
500-1000m2 - € 95,00 per m2
1000m2 - € 75,00 per m2

Bovengenoemde prijzen zijn allemaal exclusief 21% BTW.

Huurtermijn:
Huurcontracten vanaf 1 maand mogelijk met een opzegtermijn van 1 maand.

Bijzonderheden:
De bedrijfsruimte is alleen te gebruiken voor opslagruimte, niet als werkruimte. Let op! Het is niet toegestaan om voedselwaren en dergelijke op te slaan.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Fortunaweg 10 in Schiedam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 75,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
425 m2
In units vanaf:
25 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (115), Spaanse Polder (93), Hoogvliet-Noord (83), Industrieterrein Halfweg (79), BT Vaanpark 4 (52), Waalhaven-Zuid (45), Bedrijventerrein De Bosschen (31), Bedrijventerrein Schieweg-Zuid (36), Vettenoordse polder West (36), Nieuw-Mathenesse (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Rotterdam Noordwest (115), Spaanse Polder (93), Gadering (hoogvliet) (61), De Bosschen (31), Halfweg Ii (37), Vaanpark (36), De Punt (barendrecht-Noord) (34), Groot Vettenoord (34), Graveland, 's- (33), Schieoevers Zuid (33)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Fortunaweg 10 in Schiedam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Schiedam? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Nieuwe Maas in de buurt Nieuw-Mathenesse te Schiedam. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 425 m2 en ligt op Fortunaweg 10 in Schiedam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen