Bedrijfsruimte - Huur

De Kroonstraat 50 5048AP Tilburg

Informatie aanvragen

€ 42.500,- per jaar

De Kroonstraat 50 5048AP Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op De Kroonstraat 50 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
1130 m2

Op gunstige locatie op industrieterrein Kraaiven gelegen bedrijfsobject groot circa 1.080m2, bestaande uit een bedrijfshal voor productie of opslag, hoog 6,90m., betonnen vloer, overheaddeur en een inpandige ontvangstruimte/showroom, kantoorruimte met keuken en sanitair. Op de eerste verdieping is een kantoor- / trainingsruimte aanwezig. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.

Oppervlakte
Bedrijfsruimte circa 880m2
Kantoorruimte / showroom begane grond circa 200m2
Kantoor- / trainingsruimte eerste verdieping circa 50m2

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 42.500,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 42.500,- per jaar
oppervlakte:
1.130 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (87), Industrieterrein Kraaiven (77), Industrieterrein Loven (52), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (50), Verspreide huizen Goirle (39), Verspreide huizen Rijen (37), Tichelrijt (27), Industrieterrein-Oost (25), Bedrijventerrein De Kets (22), Verspreide huizen Udenhout (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Vossenberg (76), Loven (75), Kraaiven (74), Haansberg (34), Kerkhoven (34), Tijvoort (34), Kanaalzone (24), De Kets (18), Het Laar (18), Tichelrijt I (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van De Kroonstraat 50 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Kraaiven te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1130 m2 en ligt op De Kroonstraat 50 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen