Bedrijfsruimte - Huur

Saal van Zwanenbergweg 23 5026RM Tilburg

Informatie aanvragen

€ 120,- per m² / jaar

Saal van Zwanenbergweg 23 5026RM Tilburg
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Saal van Zwanenbergweg 23 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
367 m2

TE HUUR
Saal van Zwanenbergweg 23 | Tilburg
circa 367 m² kantoorruimte

Omschrijving object
In dit moderne kantorengebouw is nog één kantoorunit van circa 367 m² beschikbaar gelegen op de tweede verdieping (inclusief toebedeling algemene ruimte).

De kantoorruimte is via de centrale entree via de trap en met de lift bereikbaar, en is op de tweede verdieping van het gebouw gelegen. Door de recente vernieuwing van de technische installaties is de is verwarming en koeling goed geregeld. Het gebouw voldoet aan Energielabel C en is instap klaar. Mocht u toch andere indelingswensen hebben, dan denkt de eigenaar hier graag over mee.

Locatie
Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Het Laar in Tilburg. Het kantoor is gevestigd aan de Saal van Zwanenbergweg, echter de ligging is aan de dr. Hub van Doorneweg, de hoofdverbinding van het bedrijventerrein Het Laar en de toegangsweg naar woonwijk de Blaak. De toegang tot de uitvalswegen en snelweg A58 naar Breda, Eindhoven en Den Bosch is uitstekend.

Ook met het openbaar vervoer is bedrijventerrein Het Laar goed bereikbaar. Met de bus bent u binnen 15 minuten op het CS van Tilburg. Een bushalte is op circa 4 minuten loopafstand gelegen.

Het Laar
Bedrijventerrein Het Laar is gesitueerd aan de zuidzijde van Tilburg. Het is een gemengd bedrijventerrein waar productiebedrijven, kantoren en zakelijke dienstverleners gevestigd zijn. Door de ligging aan de A58 (Eindhoven – Tilburg) is Het Laar goed bereikbaar over de weg, maar ook met het openbaar vervoer is het terrein uitstekend bereikbaar. Bekende gevestigde namen op het terrein zijn Creon, Bosch Transmission Technology en Rhenus Contract Logistics.

Opleveringsniveau
Kantoorruimte:
- Representatieve gemeenschappelijke entree;
- Systeemplafonds met Tl-inbouwarmaturen;
- Huidige vloerbedekking*;
- Huidige indeling met scheidingswanden;
- Gescheiden dames- en herentoilet;
- Kabelgoten ten behoeve van data, telefonie en elektrapunten;
- Kantoren deels voorzien van mechanische ventilatie met koeling;
- Lamellen*;
- Pantry met onder andere vaatwasmachine en koelkast;
- Verwarming middels radiatoren.

* genoemde zaken worden eenmalig ter beschikking gesteld. Aanpassingen, onderhoud, vervanging en verwijdering komen voor rekening en risico van huurder.

Huurgegevens
Huurprijs kantoren: € 120,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.
Huurprijs parkeren: € 250,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
Vijf (5) jaren en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaren.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten
Verrekenbaar voorschot met nader te bepalen bedrag per jaar.

Betalingen
Per drie (3) maanden vooruit.

Aanvaarding
In overleg, doch op korte termijn beschikbaar.

Bijzonderheden
Doordat het pand ouder is dan 10 jaar en niet meer in de herzieningstermijn valt, is het pand zeer interessant voor Niet-Btw-plichtige bedrijven.

Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) en de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 120,- per m² / jaar
oppervlakte:
367 m2
Bouwjaar:
2003

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 0 (486)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kraaiven (79), Loven (79), Vossenberg (79), Haansberg (36), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Het Laar (22), Vossenberg-West I (22), De Sonman Uitbr. (17), Katsbogten (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Saal van Zwanenbergweg 23 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 367 m2 en ligt op Saal van Zwanenbergweg 23 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen