Bedrijfsruimte - Huur

Saal van Zwanenbergweg 4 5026RN Tilburg

Informatie aanvragen

€ 2.195,- per maand

Saal van Zwanenbergweg 4 5026RN Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Saal van Zwanenbergweg 4 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
360 m2

Op aantrekkelijke zichtlocatie op bedrijvenpark Het Laar, langs snelweg A58 gelegen zelfstandige bedrijfsruimte, totaal groot circa 360m2, bestaande uit:
- 250m2 bedrijfsruimte;
- 110m2 kantoorruimte verdeeld over begane grond en verdieping.

De bedrijfsruime is voorzien van betonnen vloer, overheaddeur, heater en lichtstraat. De kantoorruimte is functioneel en voorzien van kantoortuin en diverse kantoorkamers, pantry en sanitaire ruimte.

Parkeren
Voor en naast het kantoorgebouw zijn parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt:
- € 2.195,-- per maand, te vermeerderen met BTW

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn voor rekening huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De huurperioden zijn in overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 2.195,- per maand
oppervlakte:
360 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (90), Industrieterrein Kraaiven (82), Industrieterrein Loven (54), Verspreide huizen Goirle (41), Verspreide huizen Rijen (38), Industrieterrein-Oost (27), Verspreide huizen Hilvarenbeek (22), Het Laar (21), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (20), Katsbogten (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kraaiven (78), Loven (78), Vossenberg (78), Haansberg (36), Tijvoort (35), Kanaalzone (27), Het Laar (20), Vossenberg-West I (20), De Sonman Uitbr. (17), Katsbogten (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Saal van Zwanenbergweg 4 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Het Laar in de buurt Het Laar te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 360 m2 en ligt op Saal van Zwanenbergweg 4 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen