Bedrijfsruimte - Huur

Heidestraat 6 5071VM Udenhout

Informatie aanvragen

€ 795,- per maand

Heidestraat 6 5071VM Udenhout
 

Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Heidestraat 6 in Udenhout

Bedrijfsruimte - Huur
242 m2

Het betreft een bedrijfshal gelegen achter een woonhuis. De bedrijfshal is voorzien van kantoorruimte, kantine, werkplaats en een entresol voor opslag. Het kantoor en de kantine zijn luxe afgewerkt.

De bedrijfsruimte wordt verhuurd aan meerdere huurders.

Oppervlakten:
Bedrijfsruimte circa 200m2
Kantoorruimte circa 42m2

Huurprijs
- De aanvangshuurprijs voor het geheel bedraagt € 795,-- per maand, te vermeerderen met BTW

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water, elektra, internet en telefonie zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De nutsvoorzieningen worden op naam van huurder gezet.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 795,- per maand
oppervlakte:
242 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (92), Industrieterrein Kraaiven (83), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (59), Industrieterrein Loven (55), Industrieterrein-Oost (27), Verspreide huizen Udenhout (26), Het Laar (22), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (20), Kaatsheuvel (19), Moergestel (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Kraaiven (79), Loven (79), Vossenberg (79), Kerkhoven (38), Kanaalzone (27), Vossenberg-West I (22), Het Laar (21), Kreitenmolen (19), De Sonman Uitbr. (17), Laarakkers (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Heidestraat 6 in Udenhout.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Udenhout? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Verspreide huizen Udenhout te Udenhout. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 242 m2 en ligt op Heidestraat 6 in Udenhout.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen