Bedrijfsruimte - Koop

Lange Jansstraat 20 3512BB Utrecht

Informatie aanvragen

€ 1.175.000,-

Lange Jansstraat 20 3512BB Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te koop aangeboden
op Lange Jansstraat 20 in Utrecht

Bedrijfsruimte - Koop
170 m2

Algemeen

In het centrum van de stad Utrecht bieden wij dit mooie winkel - woonhuis te koop aan.

Het object bestaat uit 2 verhuurde zelfstandige appartementen (niet kadastraal gesplitst) en een winkelruimte op de begane grond. De winkelruimte staat momenteel te huur voor € 2.000,- per maand vrij van BTW.

De appartementen zijn verhuurd voor € 1.100,00 respectievelijk € 1.250,00 per maand excl. de kosten voor gas water en licht.

Het appartement op de 1e etage bestaat o.a. uit een woonkamer met open keuken v.v. inbouwapparatuur. Het appartement heeft een badkamer met douche, een toilet en een slaapkamer.

Het appartement op de 2e en 3e etage bestaat o.a. uit een woonkamer met open keuken v.v. inbouwapparatuur, een badkamer met douche, een toilet en twee slaapkamers waarvan een met een dakterras.

Locatie
De Lange Jansstraat is gelegen aan de rand van het drukke A1 winkelgebied en is de verbindingsstraat tussen het sfeervolle Janskerkhof en het horecaplein De Neude.

In de directe omgeving (Lange Jansstraat) zijn naast diverse horeca-gelegenheden onder andere gevestigd: Subway, Kunsthandel Juffermans, ABN AMRO Bank en Bakker Wammes.

Er is veel levendigheid, de vele winkels, pleinen en horeca mogelijkheden.

Het winkel-woonhuis is ca. 4 jaar geleden geheel gerenoveerd en verkeert in een goede staat van onderhoud, recent is de buitenkant van het gehele object geschilderd.

Bereikbaarheid:
Per auto:
Het object is goed te bereiken met de auto, via de Biltstraat - Wittevrouwenstraat - Voorstraat.

Per openbaar vervoer:
Uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, er zijn diverse bushaltes in de omgeving. Vanaf Hoog Catharijne is het ca. 5 tot 10 minuten lopen.

Vloeroppervlakte:
Het gehele object is ca. 170 m2.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat waarbij de winkel in casco staat is en voorzien van onder andere:
- front van ca. 3,1 meter;
- pantry aansluiting;
- toilet;
- CV ketel;
- vloerverwarming;
- glad gestuukte wanden en plafond;
- bergruimte achterzijde;
- werfkelder.

Vraagprijs
€ 1.175.000,-- k.k.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Utrecht
Sectie : A
Nummers : 611
Kadastrale perceelsgrootte : 63 centiare

Notaris
Ter keuze van de koper.

Metrage ondermaat/overmaat
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

Verkoper heeft een meetstaat laten maken via Object en Co. Deze is op aanvraag beschikbaar.

Aanvaarding
De onroerende zaak wordt deels verhuurd geleverd in de huidige gebruikte bouwkundige, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

 

Contact

BedrijfsnaamMVGM Bedrijfshuisvesting
VestigingMVGM Utrecht
ContactpersoonA.R. (Alexander) Reus
E-mailadresar.reus@mvgm.nl
Telefoonnummer030-2307030
Mobiel06-25086496

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1.175.000,-
oppervlakte:
170 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Bedrijvengebied Oudenrijn (46), Laagraven (44), Buitengebied Houten West (42), Bedrijventerrein en omgeving (41), Bedrijventerrein Lageweide (37), De Wiers (33), Bunnik (28), Bedrijventerrein De Wetering (13), Vogelwijk (11), De Bilt (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te kopen zijn: Laagraven-Liesbosch (44), Nieuw Overvecht (39), Plettenburg-De Wiers Zuid (38), Lage Weide (36), Oudenrijn (29), Ind Geb Oost / De Rumpst (23), Doornkade (14), De Wetering (13), De Meerpaal (12), Zeist West (10)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lange Jansstraat 20 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te koop in Utrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Domplein te Utrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te koop van 170 m2 en ligt op Lange Jansstraat 20 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen