Bedrijfsruimte - Huur

Lage Biezenweg 3 4131LV Vianen (ut)

Informatie aanvragen

Huurprijs op aanvraag

Lage Biezenweg 3 4131LV Vianen (ut)
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Lage Biezenweg 3 in Vianen (ut)

Bedrijfsruimte - Huur
4600 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Vianen (ut)? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Hagen+de Biezen te Vianen (ut). Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 4600 m2 en ligt op Lage Biezenweg 3 in Vianen (ut).

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: Huurprijs op aanvraag

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Lage Biezenweg 3 in Vianen (ut) te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
Huurprijs op aanvraag
oppervlakte:
4.600 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Buitengebied Houten West (135), De Wiers (84), Verspreide huizen ten westen en zuiden van Culemborg (79), Laagraven (78), Industrieterrein Vianen (28), Verspreide huizen Leerdam (44), Plettenburg (37), Langs de Lekdijk Lopikerwaard (24), Over Oudland (16), Industrieterrein Hagestein (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Plettenburg-De Wiers Zuid (120), Laagraven-Liesbosch (78), De Hagen+de Biezen (38), Bedrijventerrein Pavijen I-Iv (56), Doornkade (46), Nieuw Schaik (40), De Meerpaal (33), Rondeel (28), Over Oudland (16), De Copen (20)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lage Biezenweg 3 in Vianen (ut).

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen